Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τον Αρχέλαο θα φιλοξενήσει το Σάββατο ο ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ Νάουσας

Τον Αρχέλαο θα φιλοξενήσει το Σάββατο ο ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ Νάουσας

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Ζαφειράκη όπου το Σάββατο (18/1) θα υποδεχτεί τον Αρχέλαο Κατερίνης στη Νάουσα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος χάντμπολ της Α2 κατηγορίας των ανδρών.

Οι Ναουσαίοι που τη φετινή σεζόν πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία μοιράζονται με τη ΧΑΝΘ την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας από 13 βαθμούς. Η αναμέτρηση κρύβει αρκετές παγίδες και θέλει ιδιαίτερη προσοχή, οι παίκτες του Δεληχρήστου ωστόσο έχουν όλα τα φόντα να φτάσουν σε μια ακόμη νίκη.

Σε δυνατό φιλικό που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στη Νάουσα ο Ζαφειράκης αντιμετώπισε τον Αερωπό Έδεσσας, σε παιχνίδι που δεν κρατήθηκε σκορ και τους δυο προπονητές να έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους.

Η 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 18/1

Φοίβος Σ.-Αξιούπολη

Κιλκίς-Αμύνταιο

Ζαφειράκης Ν.-Αρχέλαος Κ.

Αλεξ/πολη-ΧΑΝΘ

 Η Βαθμολογία

ΧΑΝΘ………………………. 13

Ζαφειράκης Ν…………. 13

Φοίβος Σ……..………….. 10

Αρχέλαος Κ………………. 8

Αξιούπολη ………………..7

Αλεξ/πολη ………………...5

Κιλκίς ………………………..2

Αμύνταιο ………………….2

Αναγ. Άρτας ……………..1

*Η Αναγέννηση Άρτας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS