ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συντριβή του ΦΙΛΙΠΠΟΥ στην Έδεσσα από τον Αερωπό

Την συντριβή γνώρισε σήμερα στην Έδεσσα ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ από τον τοπικό Αερωπό, με σκορ 36 - 19, με του γηπεδούχους να  πανηγυρίζουν την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα, νίκη που τους δίνει το δικαίωμα να παραμείνουν μόνοι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας φτάνοντας τους 20 βαθμούς.

Η ομάδα του Γιάννη Πηλαλίδη πήρε από την αρχή του αγώνα τον έλεγχο, προηγήθηκε με 18-8 στο πρώτο τριαντάλεπτο και έφτασε εύκολα στο 36-19 σε έναν αγώνα που θα ξεχαστεί γρήγορα και με τους Βεροιώτες να μην καταφέρνουν να προβάλλουν αντίσταση.

Ο Μισαηλίδης ήταν και πάλι από τους κορυφαίους των νικητών, ενώ στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έκαναν το απαραίτητο rotation ενόψει και της προσεχούς εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Αερωπός: Μπάρμπας, Αθανασίου, Μισαηλίδης, Θεοδωρόπουλος, Μαυροδουλάκης, Γάτσης, Κράλλης, Ρόμπης, Λιόφης, Ρότζιος, Τζουβάρας, Βαφείδης, Αποστολίδης, Δημάκης, Μουμτσιδέλλης.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ: Καραγκιοζόπουλος, Τζίνεβης, Νικολαϊδης, Γραμματικόπουλος, Μηλόπουλος, Βαρδάκας, Παπαγιάννης, Καλλιαρίδης, Πιστόλας, Φιλόσογλου, Κορώνας, Λυκοστράτης, Παντελίδης, Κουκουτσίδης.

Διατητές : Νάσκος-Χαρίτσος