ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ασταμάτητο τρένο ο ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ!

Ακόμη μια νίκη πανηγύρισε ο Ζαφειράκης  Νάουσας , καθώς επικράτησε του ΓΑΣ Κιλκίς εντός έδρας με σκορ 30-22.

Από τα πρώτα λεπτά το παιχνίδι φάνηκε πως θα έχει ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ και τον Ζαφειράκη να κατέχει μόνιμα ένα μικρό προβάδισμα. Με την κατάσταση αυτή να συνεχίζεται μέσα από  πολλές ενδιαφέρουσες φάσεις το ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με σκορ 16-12.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο γηπεδούχος  Ζαφειράκης κράτησε τη διαφορά και δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο στους φιλοξενούμενους να περάσουν μπροστά στο σκορ, παρά την αξιόλογη τους εκτός έδρας εμφάνιση.

Μετά τα δύο προηγούμενα, εντός έδρας, παιχνίδια που ο Ζαφειράκης παρουσίασε μια μέτρια εμφάνιση, το τελευταίο ματς με το Κιλκίς, ήρθε να αποζημιώσει  σε θέαμα τους φιλάθλους του που δημιούργησαν, για άλλη μια φορά το αδιαχώρητο στο κλειστό της Νάουσας και καταχειροκρότησαν την ομάδα.

Με ακόμη μια νίκη, ο Ζαφειράκης  σταθερά πρωτοπόρος και αήττητος  στον όμιλο του, βαδίζει στην διαδικασία των play off με σαφέστατο προβάδισμα και ανεβασμένη ψυχολογία, με κύριο στόχο του την άνοδο στην μεγαλύτερη εθνική κατηγορία της Handball Premier.

Δαιτητές: Πήτας-Τέμης

Δεκάλεπτα:  7-5, 14-10, 16-12 (ημιχ.), 21-14, 26-18, 30-22 (τελικό)

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Χρήστος Δεληχρήστος): Μπουμπουλέντρας, Δεληχρήστος, Χατζηγεωργίου 7, Μπιλιούρης 1, Λένος, Διδασκάλου 2, Εμμανουηλίδης 1, Τζουβάρας, Πετρίδης 3, Κρέσης, Χατζηαγαπίου 1, Οικονόμου 3, Ατσίμοβιτς 5, Βλάχος 5, Κουρουμλίδης 2, Τσαγκέρας.

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Χάρης Δενδράκης): Γρηγοριάδης, Τοκατζόγλου 4, Πετρίδης, Φαχουρίδης Σ. 2, Βαφειάδης, Βιολιτζής, Μαυρόπουλος Α. 4, Σακαλής, Μανουσαρίδης, Μαυρόπουλος Χ. 3, Χοτζούδης, Φαχουρίδης Π. 3, Ιλερής 5, Φαχουρίδης Α. 1, Φυτανίδης.