ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νέο στραβοπάτημα για τον ΦΙΛΙΠΠΟ

Ο Φίλιππος Βέροιας γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ μέσα στο ΔΑΚ Βέροιας με σκορ 26-30 στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν άτυχοι και άστοχοι σε κρίσιμα σημεία του αγώνα τόσο από τη γραμμή του πέναλτι όσο και σε ανεπανάληπτα τετ α τετ.

Οι κιτρινόμαυροι πήραν από το ξεκίνημα του αγώνα το προβάδισμα στο σκορ το οποίο διατήρησαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Φίλιππος Βέροιας σε ένα από τα γνωστά ξεσπάσματά του επιχείρησε να ανατρέψει τη σε βάρος του κατάσταση στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου αλλά οι φιλοξενούμενοι, καλά «διαβασμένοι» διαχειρίστηκαν ψύχραιμα το ματς και ξεπέρασαν σχετικά ανώδυνα την πίεση που δέχτηκαν.

Το τελικό αποτέλεσμα 26-30 θα μπορούσε να είναι εντελώς διαφορετικό αν οι παίκτες του Φιλίππου ήταν πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια αλλά και σε κρίσιμα σημεία του ματς όπου έκαναν σχετικά αβίαστα λάθη.

Πέναλτι: 2/5- 3/4, Δίλεπτες: 10/7

Κόκκινη: 25:00 Μιχαηλίδης (τρία δίλεπτα),

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 3-5, 5-6, 6-9, 7-12, 8-15 (ημχ.) 12-18, 13-20, 16-21, 18-24, 21-26, 26-30.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Αρβανιτίδης, Νικολαϊδης 4, Ζλατάνος, Μιχαηλίδης, Χαραλαμπίδης, Δομπρής 1, Κόντης, Τριανταφυλλίδης 3, Μπουκοβίνας, Δραγκόλας 1, Κωστακίδης 5, Αποστολίδης 2, Μπαλτατζής, Βραζάλιτσα 4, Παπαδόπουλος, Ζούλφιτς 6.
ΑΕΚ (Κώστας Τούτσης): Τσικογιαννόπουλος, Γεωργιάδης 5, Μακρυγιάνης, Νικολαΐδης 5, Πέρρος 5, Σύγγαρης, Καραστέργιος, Χατσίκας, Αντωνιάδης, Σταύρου, Βαμβακάς 2, Άντρεγιτς 4, Χόγκας 9, Τσιβρανίδης, Αλικάκος, Μπαλάσκας. Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας,

Κόκκινη: 25:00 Μιχαηλίδης (τρία δίλεπτα),

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο Κ. ΤΟΥΤΣΗΣ

Πέρα από το αγωνιστικό μέρος ενδεικτικό της ποιότητας και του ήθους του Φιλίππου είναι το γεγονός ότι πριν την έναρξη του αγώνα έγινε ειδική μνεία και τιμήθηκε για την προσφορά του τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής ο νυν προπονητής της ΑΕΚ, Κώστας Τούτσης.

Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος του Φιλίππου, Πέτρος Φύκατας.