ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τι είπαν Σειρεκίδης - Τούτσης μετά το ΦΙΛΙΠΠΟΣ-ΑΕΚ

Μετά το τέλος του αγώνα του Φιλίππου με την ΑΕΚ, τον οποίο κέρδισε η Αθηναική ομάδα με σκορ 26-30, οι προπονητές των δύο ομάδων δήλωσαν τα εξής:

Στέλιος Σεϊρεκίδης (Προπονητής Φιλίππου)

«Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια χωρίς όμως να μπορέσουμε να βγάλουμε στο παιχνίδι μας την ποιότητα που θέλουμε. Είχαμε πολλά λάθη στις επιθέσεις μας και στον αιφνιδιασμό με τα σουτ να μην βρίσκουν στόχο. Προσπαθήσαμε να ανακάμψουμε στο δεύτερο ημίχρονο σε κρίσιμα σημεία όμως του παιχνιδιού η απειρία των παικτών δεν μας επέτρεψε να πλησιάσουμε ακόμη περισσότερο στο σκορ. Μέσα από τα παιχνίδια και την προπόνηση είναι βέβαιος πως θα βελτιώσουμε αυτό το κομμάτι. Το μεγάλο μας πρόβλημα ήταν πως παρότι τα παιδιά προσπάθησαν δεν καταφέραμε να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που μπορούμε. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και καλή συνέχεια. Εμείς συνεχίζουμε και πρέπει να δουλέψουμε σε άμυνα, στην τελική πάσα και στα τελειώματα ώστε να είμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια.»

Κωνσταντίνος Τούτσης (Προπονητής ΑΕΚ)

«Παρουσιαστήκαμε έτοιμοι σε όλες τις διαστάσεις του παιχνιδιού, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, καθώς και στο τακτικό κομμάτι για το πως θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Φιλίππου. Πιστεύω πως κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και αν ήμασταν λίγο πιο προσεχτικοί η διαφορά στο σκορ ίσως να ήταν και μεγαλύτερη. Στο δεύτερο μέρος παρά την πίεση που δεχτήκαμε, είχαμε πάντα μια διαφορά 4-5 γκολ, διαχειριστήκαμε σωστά την κατάσταση και φτάσαμε σε μια δίκαιη νίκη. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Φιλίππου.»