ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νέα ήττα στο φινάλε για τον Ζαφειράκη στην Α2 του χάντμπολ

Την 2η συνεχόμενη εντός έδρας ήττα του σε ισάριθμες αγωνιστικές γνώρισε ο Ζαφειράκης Νάουσας από τα Ιωάννινα με 30-31, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ της Α2 κατηγορίας των ανδρών.

 Όπως και στην πρεμιέρα με την Δράμα, έτσι και στο προχθεσινό παιχνίδι οι Ναουσαίοι στάθηκαν άτυχοι καθώς αστόχησαν στην τελευταία τους επίθεση, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

 Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν μουδιασμένα το παιχνίδι και έδωσαν την ευκαιρία στα Ιωάννινα να πάρουν διαφορά 4 τερμάτων στα πρώτα 10 λεπτά (4-8). Τα λάθη για τους παίκτες του Παυλίδη συνεχίστηκαν και χωρίς να μπορούν να βρουν επιθετικές λύσεις έμειναν πίσω στο σκορ με 7-12 στο 20'. Στα τελευταία λεπτά πριν το ημίχρονο οι Ναουσαίοι βελτίωσαν την άμυνα τους και με υπομονή στην επίθεση μείωσαν σε 13-15 επιστρέφοντας στον αγώνα.

 Στην επανάληψη μάλιστα ξεκίνησαν στον ίδιο ρυθμό και πέρασαν μπροστά με 19-18 στο 41'. Από εκείνο το σημείο και μετά οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ χωρίς να μπορούν να πάρουν διαφορά ασφαλείας. Στα τελευταία δραματικά λεπτά οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν το προβάδισμα του ενός γκολ. Με το σκορ στο 30-31 οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, το σουτ όμως στην τελευταία τους επίθεση ήταν άστοχο με αποτέλεσμα η ομάδα των Ιωαννίνων να φτάσει στη νίκη.

Δεκάλεπτα: 4-8, 7-12, 13-15, 18-18, 24-25, 30-31

Διαιτητές: Νάσκος-Χαρίτσος

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Παυλίδης): Κορωνάς Θ., Τριγώνης, Βλάχος 6, Ρότζιος 2, Μαυροδουλάκης 4, Τζουβάρας, Καραμπέλκος, Καραβίτης, Τσιγαρίδας 2, Πετρίδης, Καραγεωργίου 11, Κορωνάς Κ. 1, Χατζηγεωργίου 4.