ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 497 φορές

Ντέρμπι ΑΟΚ Βέροιας-Αλεξάνδρειας. Στα Γιαννιτσά ο Ζαφειράκης Ν.

Τελευταία στροφή το ερχόμενο Σάββατο 1 Απριλίου για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ με σπουδαία παιχνίδια και όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά. Στη Βέροια ο πρωτοπόρος ΑΟΚ θα υποδεχτεί την Αλεξάνδρεια στο ντέρμπι της Ημαθίας.

 Οι ''λύκοι'' του Θωμά Τούσα που εδώ και καιρό έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και παράλληλα το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στην διαδικασία των πλέι οφ, θέλουν να ολοκληρώσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους.

 Ο έμπειρος προπονητής αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους νεαρούς παίκτες της ομάδας, ενώ θα δοκιμάσει σχήματα και τακτικές ενόψει της κρίσιμης διαδικασίας των πλέι οφ που ακολουθεί.

Η Αλεξάνδρεια από την άλλη πλευρά θέλει τη νίκη, ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία. Σε αντίθετη περίπτωση θα περιμένει ευχάριστα νέα από την Έδεσσα, όπου η τοπική ομάδα με νίκη επί της Γουμένισσας κρατάει τους παίκτες του Στέλιου Γκότση στην κατηγορία, ανεξαρτήτως του δικού τους αποτελέσματος.

 Υπάρχει βέβαια και το ακραίο σενάριο νίκης της Γουμένισσας και ήττας για Αλεξάνδρεια, Γιαννιτσά και Βατανιακό με αποτέλεσμα να προκύψει τετραπλή ισοβαθμία. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επιστρατευτούν τα...κομπιουτεράκια για να μάθουμε πια ομάδα (αν χρειαστεί) θα ακολουθήσει Σκυδραϊκό και Βαφύρα στην χαμηλότερη κατηγορία.

 Στα Γιαννιτσά τώρα ο Ζαφειράκης Νάουσας χρειάζεται μόνο τη νίκη και παράλληλα ήττα της Έδεσσας από την Γουμένισσα για να καταφέρει την τελευταία στιγμή να ''κλέψει'' το τέταρτο εισιτήριο που οδηγεί στα πλέι οφ.

 

Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

(22η Τελευταία)

Σάββατο 01/04

Βατανιακός-Πανεδεσσαϊκός

ΑΟΚ Βέροιας-Αλεξάνδρεια

Γιαννιτσά-Ζαφειράκης Ν.

Βαφύρας-Πιερία

Έδεσσα-Γουμένισσα

Αριδαία-Σκυδραϊκός

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΟΚ Βέροιας 41

2. Αριδαία 38

3. Πανεδεσσαϊκός 35

4. Έδεσσα 35

5. Ζαφειράκης Ν. 34

6. Πιερία 31

7. Γιαννιτσά 29

8. Βατανιακός 29

9. Αλεξάνδρεια 29

10. Γουμένισσα 28

11. Βαφύρας 24

12. Σκυδραϊκός 20

 

* Ο Σκυδραϊκός έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα