ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 739 φορές

Η συγκινητική επιστολή Τρανίδη στον Δ. Γκίμα

Με επιστολή του στον προπονητή του μπασκετικού ΦΙΛΙΠΠΟΥ Δ.Γκίμα, ο παλαίμαχος παίκτης της Βεροιώτικης ομάδας Π. Τρανίδης, τον ευχαριστεί για τις συγκινήσεις που τους πρόσφερε τα τελευταία χρόνια και εκφράζει την αισιοδοξία ότι και πάλι ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ μπορεί να φτάσει ψηλά.

Στον προσωπικό του λογαριασμό ο Δ. Γκίμας έγραψε τα εξής:

«ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΝΙΔΗ ΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑΝΑΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΠΟΤΕ».

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΡΑΝΙΔΗ

«Φίλε και συνάδελφε Δημήτρη καλησπέρα! Τα παρακάτω λόγια είναι πραγματικά, λόγια καρδιάς. Όλοι εμείς που αγαπάμε πραγματικά το μπάσκετ και προσωπικά εγώ θέλω να συγχαρώ το προπονητικό team, τους παίκτες και τους παράγοντες που βοήθησαν την ομάδα να φτάσει εκεί που έφτασε τα τελευταία χρόνια.

 Όλα αυτά τα χρόνια ζήσαμε ωραίες στιγμές, παρακολουθήσαμε πολύ καλά παιχνίδια, είδαμε σύγχρονο και υψηλού επιπέδου μπάσκετ, νιώσαμε πικρίες, γευτήκαμε τη χαρά της κάθε νίκης και είμαστε περήφανοι γι'αυτή την ομάδα που λέγεται Φίλιππος. Όλοι εμείς λοιπόν, που αγαπήσαμε και αγαπάμε την ομάδα και που στις φλέβες μας κυλάει "κόκκινο αίμα" θα είμαστε κοντά σε αυτήν έστω και σαν απλοί φίλαθλοι.

 Το ότι η ομάδα θα αγωνίζεται του χρόνου στη Γ' Εθνική Κατηγορία δε μειώνει το κύρος και την αξία της (ο μόνος παράγοντας που ευθύνεται για αυτό είναι απόλυτα η οικονομική κρίση). Οι πραγματικοί μαχητές αγωνίζονται με όλη τους τη δύναμη ανεξάρτητα από τη κατηγορία στην οποία συμμετέχουν. Γι'αυτό λοιπόν δε χρειάζεται στεναχώρια και απογοήτευση παρά μόνο αισιοδοξία και σωστός προγραμματισμός για να ξανά φτάσει η ομάδα και πάλι ψηλά.

 Ελπίζω να εκφράζω όλους αυτούς που πραγματικά αγαπάνε τον Φίλιππο, επομένως το κείμενο αυτό μπορεί να κοινοποιηθεί δημόσια. 
Με εκτίμηση Παναγιώτης Τρανίδης, προπονητής μπάσκετ».