ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 627 φορές

Στα Γιάννινα ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ την Κυριακή

Με την 18η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή 4 Μαρτίου το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών και η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας θα ταξιδέψει στα Ιωάννινα όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΓΣ Ιωαννίνων.

 Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΕΑΝΚ Ιωαννίνων στις 18:00 και διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι κ.κ Θεοδώρου και Γαζέτας.

Ο Δημήτρης Γκίμας δήλωσε στο filipposbc.gr για το παιχνίδι : "Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ σημαντικό. Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα για ένα πολύ δυνατό και δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια αήττητη στην έδρα της ομάδα η οποία έχει μεγάλη περηφάνια και δεν θέλει να χάνει στο σπίτι της. Σε περίπτωση νίκης δεν θα έχουμε ανεβεί απλά ένα σκαλί αλλά έναν ολόκληρο όροφο προς τον στόχο μας."

ΣΤΗΝ ROMA PIZZA

Στιγμές χαλάρωσης αμέσως μετά την προπόνηση της Τετάρτης 28/2 είχαν την ευκαιρία να περάσουν τα μέλη της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας.  Πιο συγκεκριμένα, οι αθλητές, οι προπονητές και το μέλος της διοικούσας επιτροπής Κόζας Αντώνης συνέφαγαν στο γνωστό εστιατόριο-πιτσαρία της πόλης ROMA PIZZA, ιδιοκτησίας του πιστού και διαχρονικού φίλου της ομάδας κου Αποστόλη Μπισιρίτσα. 

8 στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, οι αθλητές της ομάδας (πολλοί από τους οποίους διαμένουν στην Θεσσαλονίκη), είχαν την ευκαιρία να τα πουν και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους μπαίνοντας στην τελική ευθεία της αγωνιστικής σαιζόν.

Με την ευκαιρία, σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα (διοίκηση-προπονητές-αθλητές) εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του στον κο Μπισιρίτσα, αφενός μεν για την ευγενική προσφορά του συγκεκριμένου γεύματος, αφετέρου δε για την ευρύτερη αμέριστη στήριξη και υποστήριξη που παρέχει στην ομάδα μας την τελευταία πενταετία.