- ΜΠΑΣΚΕΤ
- Posted
- Διαβάστηκε 461 φορές
Συνέχισαν το απόλυτο οι Αετοί Β. που νίκησαν και στην Κατερίνη
Την 21η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια σημείωσαν σήμερα οι Αετοί Βέροιας, στην προτελευταία αγωνιστική της Β ΕΚΑΣΚΕΜ.
Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες στη γειτονική Πιερία και επικράτησε με 89-53 της ΑΓΕ Πιερίας, σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με το...αριστερό για τους Ημαθιώτες καθώς στην πρώτη κιόλας φάση, τραυματίστηκε ο Γιώργος Πάππου και δεν αγωνίστηκε καθόλου.
Ωστόσο, ο τραυματισμός του δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία καθώς μετά τον αγώνα ένιωθε πολύ καλύτερα και πατούσε το πόδι του χωρίς ιδιαίτερους πόντους.
Ακολουθεί ένα ακόμη παιχνίδι για τους "ασπρόμαυρους" το Σάββατο 14/4 με αντίπαλο τον δεύτερο της βαθμολογίας, Φίλιππο Νέας Πέλλας.
Πρώτοι σκόρερ της ομάδας ήταν οι Κωστής Γκεγκόπουλος και Μάκης Ιωσηφίδης, που σημείωσαν 27 πόντοι έκαστος, και τους ακολούθησαν οι Πάνος Τσιμτσιρίδης και Χάρης Χρυσάφης που πέτυχαν από 13.
Τα δεκάλεπτα : 7-29, 25-50, 42-72, 53-89
Οι πόντοι των Αετών : Τσιμτσιρίδης 13, Ιωσηφίδης 27 (5), Παπαδόπουλος 7 (1), Γκεκόπουλος 27, Χρυσάφης 13 (3), Ιατρού, Βλαχάκης, Κασάπης 2
Σχετικά Άρθρα
-
Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ» -
Στον Εθνικό Σχεδιασμό Χειμερινών Αθλημάτων ο Κωνσταντίνος Πετράκης -
Ηλίας Φιλιππίδης: Επιστρέφει για τέταρτη φορά στο Costa Navarino Open -
Sportmania: Στυλ και ζεστασιά για τον χειμώνα με τη νέα γυναικεία μπλούζα Body Action



