 
			
			
						
						
			        - ΜΠΑΣΚΕΤ
- Posted
- Διαβάστηκε 1087 φορές
Ντέρμπι με Φαίακα την Κυριακή ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β.
Ο Φίλιππος Βέροιας αγωνίζεται την Κυριακή 6 Μαϊου στο ΔΑΚ "Δημήτριος Βικέλας" στις 17:00 με το δεύτερο στη βαθμολογία, Φαίακα Κέρκυρας. Αν και η άνοδος στην Β' Εθνική έχει εξασφαλιστεί και μαθηματικά η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα θέλει την νίκη ώστε να στεφθεί πρωταθλήτρια του ομίλου της.
Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Φουτζήλας και Παπαδόπουλος Χ.
Ο Δημήτρης Γκίμας δήλωσε στο filipposbc.gr για την αναμέτρηση με τον Φαίακα : "Έχουμε μπροστά μας ένα δυνατό και δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται μια ανάσα από την άνοδο. Ξέρουμε ότι η Κέρκυρα θέλει τη νίκη για να κλειδώσει την άνοδο.
Εμείς απο την πλευρά μας θέλουμε τη νίκη για να κατακτήσουμε μετά την άνοδο και τον τίτλο του πρωταθλητή. Πιστεύω ότι το κίνητρο είναι ισχυρό. Όπως επίσης είναι ισχυρό και το κίνητρο της ρεβάνς για την ήττα μας στον πρώτο γύρο.
Θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ. Τομείς που υστερήσαμε στο πρώτο παιχνίδι. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα θέλαμε τη βοήθεια του κόσμου και υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε μετά την άνοδο να φέρουμε και το πρωτάθλημα στη Βέροια."
Σχετικά Άρθρα
- 
				             				              Τουρνουά Τζούντο του Συλλόγου Βαρέων Αθλημάτων Βέροιας «Η Βεργίνα» Τουρνουά Τζούντο του Συλλόγου Βαρέων Αθλημάτων Βέροιας «Η Βεργίνα»
- 
				             				              Τριήμερο γεμάτο χάντμπολ - Στη μάχη ο ΟΧ Βέροιας και τα κορίτσια του Φιλίππου Τριήμερο γεμάτο χάντμπολ - Στη μάχη ο ΟΧ Βέροιας και τα κορίτσια του Φιλίππου
- 
				             				              Μια ξεχωριστή εμπειρία για το “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας στο γήπεδο της Τούμπας Μια ξεχωριστή εμπειρία για το “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας στο γήπεδο της Τούμπας
- 
				             				              Τι έγινε στην 4η αγωνιστική της National League 2 – Ρεπό για τον Φίλιππο Βέροιας Τι έγινε στην 4η αγωνιστική της National League 2 – Ρεπό για τον Φίλιππο Βέροιας