ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1203 φορές

Ανανέωσε και ο Δ. Σουτζόπουλος στον ΦΙΛΙΠΠΟ Β.

Στα χνάρια των Κόθρα και Παραπούρα και ο Δημήτρης Σουτζόπουλος, ο οποίος ανανέωσε τη ν συνεργασία του με τον Μπασκετικό ΦΙΛΙΠΠΟ Β.

Ο 30χρονος power forward αποτέλεσε έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας μας την σαιζόν που μόλις ολοκληρώθηκε στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής Κατηγορίας, όντας πρώτος σκόρερ της με 363 πόντους και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σ´ αυτήν, έχοντας σχεδόν πολιτογραφηθεί Βεροιώτης. 

Παραμένοντας αταλάντευτη στο πλάνο της διατήρησης του περσινού επιτυχημένου κορμού ως βασική της προτεραιότητα, η διοικούσα επιτροπή συνεχίζει πυρετωδώς τις επαφές της προς αυτήν την κατεύθυνση. 

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Σουτζόπουλο και του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει μια επιτυχημένη χρονιά σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Ο ΦΑΙΔΩΝ ΠΑΡΑΠΟΥΡΑΣ

Ο 31χρονος shooting guard με καταγωγή από την Μελίκη ήταν ο τρίτος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής Κατηγορίας που μόλις ολοκληρώθηκε και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας, όχι μόνο ως αθλητής του ανδρικού τμήματος, αλλά και ως προπονητής σε κάποια από τα ηλικιακά τμήματα υποδομής των Ακαδημιών του συλλόγου. 

Ο ΕΥΘΥΜΗΣ ΚΟΘΡΑΣ

Ο 36χρονος αθλητής θα παραμείνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά (και πέμπτη συνολικά στην καριέρα του) στην πόλη που τόσο αγάπησε και τόσο αγαπήθηκε και θα ηγηθεί εντός αγωνιστικού χώρου της προσπάθειας της ομάδας για μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα της Β´ Εθνικής Κατηγορίας.