ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1012 φορές

Στον πάγκο του ΑΟΚ Κ. Ηλιάδης – ανανέωσαν Γκανάς και Τρομπούκης

Στην ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή του ανδρικού τμήματος Κωνσταντίνο Ηλιάδη προχώρησε την εβδομάδα που πέρασε ο ΑΟΚ Β.

Ο 25χρονος coach είναι πτυχιούχος Φιλοσοφικής και σε Μεταπτυχιακό στις Αθλητικές Σπουδές. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ από τις ακαδημίες του Φιλίππου και του ΑΟΚ Βέροιας ενώ προπονητικά άρχισε να ασχολείται στις ακαδημίες του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων το 2011. Για τρία χρόνια (2014-2017) υπήρξε assistant coach στο ανδρικό του Α.Γ.Σ.Ι. στο τοπικό πρωτάθλημα και την Γ εθνική, ενώ πέρυσι επέστρεψε στον σύλλογό μας ως head coach του εφηβικού (3η θέση στην ΕΚΑΣΚΕΜ) και συνεργάτης στο ανδρικό τμήμα.

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΓΚΑΝΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ

Επίσης σε δύο ανανεώσεις προχώρησε η Διοίκηση του ΑΟΚ Βέροιας .

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βασίλη Γκανά, ο οποίος πλην δύο σεζόν με τον Ζαφειράκη Νάουσας, έχει περάσει όλη την καριέρα του στην ομάδα. Ο Βεροιωτης shooting guard βοήθησε σημαντικά την περυσινή σεζόν στην παραμονή της ομάδας στη Γ εθνική και σε 24 συμμετοχές είχε 4,8 πόντους.

Με την παραμονή του Βασίλη η ομάδα επενδύει στα αρμονικά αποδυτήρια καθώς και στο ταλέντο και την μαχητικότητα που προσφέρει εντός του παρκέ.

Ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες!

Συνέχισε τις ανανεώσεις του κυρίως κορμού της με έναν παίχτη που προέρχεται από τις ακαδημίες της, τον Μάριο Τρομπουκη.

Μετά τα φοιτητικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη, ο 26χρονος guard θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά στην ομάδα μας, έχοντας πανηγυρίσει την άνοδο του 2017 και την περυσινή σεζόν μέτρησε 4,1 πόντους σε 23 συμμετοχές στη Γ εθνική.

 Η ομάδα περιμένει από τον κορμό της που ανακοινώνεται καθημερινά να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο και να έχει μια ακόμα καλύτερη δεύτερη χρονιά στις εθνικές κατηγορίες, και ο Μάριος είναι βασικό μέλος αυτού του κορμού. Ευχές στον αθλητή μας για δύναμη και υγεία στη νέα πρόκληση.