
- ΜΠΑΣΚΕΤ
- Posted
- Διαβάστηκε 1520 φορές
Συνεχίζει το νέο «αίμα» στον ΦΙΛΙΠΠΟ
Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιαςμε χαρά ανακοινώνει ότι για την ερχόμενη αγωνιστική σαιζόν θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ανδρική ομάδα οι κάτωθι αθλητές :
Τόκας Παύλος (21, SG), Τόκας Αλέκος (19, PG), Τσεσμετζίδης Δημήτρης ((17, PG) και Ποταμόπουλος Κυριάκος ((15, SG). Οι εν λόγω αθλητές προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου και είναι τέκνα της παραγωγικής διαδικασίας των τμημάτων υποδομής.
Οι δυο τελευταίοι μάλιστα θα αποτελέσουν και ενεργά μέλη του εφηβικού και παιδικού τμήματος του συλλόγου αντιστοίχως.
Τους ευχόμαστε όλους να έχουν μία καλή και υγιή χρονιά, συνδυάζοντας την προσωπική τους αγωνιστική βελτίωση με την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Β´ Εθνικής Κατηγορίας.
Σχετικά Άρθρα
-
Γιώργος Δούλαλας: Το νέο αστέρι του Φιλίππου Βέροιας ετοιμάζεται να λάμψει στη NL2
-
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης διοργανώνει πιστοποιημένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στη Βέροια
-
Έφυγε το χαμογελαστό παιδί του "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας
-
"Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας: Μας έκαναν υπερήφανους Ντίσιος και Γιαπαλή στην Κωνσταντινούπολη!