
- ΜΠΑΣΚΕΤ
- Posted
- Διαβάστηκε 1185 φορές
Ξεκίνησε η προετοιμασία των Αετών Βέροιας
Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (27/8) στο ΔΑΚ "Βικέλας" η πρώτη συγκέντρωση - προπόνηση των Αετών Βέροιας για τη σεζόν 2018/2019.
Παρουσία 13 παικτών από τη δύναμη των 19 που ανήκουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα, ο προπονητής Ντάνης Τυριακίδης και ο γυμναστής, Γιάννης Τζουμάκης διένυσαν τα πρώτα χιλιόμετρα της χρονιάς που ξεκινά την Κυριακή 2/9 με την πρώτη αναμέτρηση για τον 3ο όμιλο του Κυπέλλου ΕΚΑΣΚΕΜ, με αντίπαλο την Κούπα Κιλκίς.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα μέχρι την έναρξη της σεζόν (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη το τζάμπολ της Α ΕΚΑΣΚΕΜ) και σταδιακά θα ενσωματωθούν όλοι οι παίκτες για να τεθούν στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.
*Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το πλήρες ρόστερ των Αετών Βέροιας και θα παρουσιαστεί η εντυπωσιακή ομολογουμένως στολή που θα λανσαριστεί την επερχόμενη σεζόν
Σχετικά Άρθρα
-
Γιώργος Δούλαλας: Το νέο αστέρι του Φιλίππου Βέροιας ετοιμάζεται να λάμψει στη NL2
-
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης διοργανώνει πιστοποιημένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στη Βέροια
-
Έφυγε το χαμογελαστό παιδί του "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας
-
"Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας: Μας έκαναν υπερήφανους Ντίσιος και Γιαπαλή στην Κωνσταντινούπολη!