- ΜΠΑΣΚΕΤ
- Posted
- Διαβάστηκε 645 φορές
Στην Καρδίτσα η Μελίκη – Οι Αετοί υποδέχονται τα Γιάννινα
Με τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής, συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ΄΄ Εθνικής, στον 3ο όμιλο.
Η Μελίκη θα προσπαθήσει να έχει συνέχεια το σερί των νικών της, απέναντι της Αναγέννησης στην Καρδίτσα, ενώ οι Αετοί Βέροιας παίζουν κόντρα στον ΑΓΣ Ιωαννίνων και μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες, καλούνται να αντιδράσουν, ώστε να αποκτήσουν ξανά προβάδισμα για την παραμονή τόσο έναντι των αντιπάλων τους, όσο και στις υπόλοιπες ομάδες που έπονται στον βαθμολογικό πίνακα.
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ
Για τη σημασία του αγώνα της Κυριακής αναφέρεται σχετικά και στην ανακοίνωση-κάλεσμα της διοίκησης.
“Η διοίκηση των Αετών Βέροιας καλεί τον φίλαθλο κόσμο την Κυριακή (12/1) και ώρα 17.00 στο ΔΑΚ “Βικέλας” στον κρίσιμο αγώνα της ομάδας μας με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων.
Η εν λόγω αναμέτρηση είναι για μας κομβική και για τη διοίκηση αποτελεί ένα σημαντικό κριτήριο που θα κρίνει πολλά για το μέλλον της στο πρωτάθλημα.”
Διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ. Φουντζήλας και Αγραφιώτης Γ. του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης.
Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής :
ΣΚ Ιωάννινα – Ολυμπιακός Βόλου
Φαίακας Κέρκυρας – ΦΟ Αριδαίας
Αίολος Τρικάλων – Ίκαροι Τρικάλων
Αναγέννηση Καρδίτσας – ΓΑΣ Μελίκης
Αετοί Βέροιας – ΑΓΣ Ιωαννίνων
Αριστοτέλης Φλώρινας – Νίκη Βόλου
Ρεπό: Τιτάνες Παλαμά
Η βαθμολογία

Σχετικά Άρθρα
-
Κάλεσμα της «Βασίλισσας» στους φιλάθλους για ένα γεμάτο γήπεδο στο ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γιάννινα! -
Νέο Γενικό Αρχηγό ανακοίνωσε η "Βασίλισσα" -
ΦΑΣ Νάουσα: Ευκαιρία ανασύνταξης ενόψει του Ημαθιώτικου ντέρμπι – Επιστρέφουν οι τραυματίες -
Σύνθημα νίκης και κάλεσμα στον κόσμο από τη Βέροια ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα: «Γινόμαστε ο 12ος παίκτης»



