Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των τμημάτων Υποδομής των Αετών Β.
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 150 φορές

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των τμημάτων Υποδομής των Αετών Β.

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (18/1) στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ της Εληάς, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των τμημάτων Υποδομής των Αετών Βέροιας.

Παρουσία της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας, των αθλητών των τεσσάρων τμημάτων αλλά και γονέων που συνόδευσαν τα παιδιά τους, τηρήθηκε και φέτος το έθιμο με τις πατροπαράδοτες βασιλόπιτες.

Ο τυχερός του Εφηβικού και του τμήματος Μίνι Αγοριών ήταν ο Κωστής Ιωσηφίδης, που παρέλαβε ένα συμβολικό δώρο από τη διοίκηση, ενώ από τα μικρά τμήματα (2008-2012 και κοριτσιών) το φλουρί έτυχε στα κομμάτια των αθλητών που απουσίαζαν και θα πραγματοποιηθεί κλήρωση.

Η διοίκηση των Αετών Βέροιας ευχαριστεί θερμά τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στον σύλλογο και τους εύχεται καλή και ευεργετική χρονιά!

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb