ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 632 φορές

Παρελθόν από τους Αετούς Βέροιας ο Ντάνης Τυριακίδης

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Αετών Βέροιας αποτελεί από σήμερα ο Ντάνης Τυριακίδης. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η διοίκηση των Αετών Βέροιας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Ντάνη Τυριακίδη.

Για μας ουσιαστικά αποτελεί ένα τέλος εποχής, καθώς με προπονητή τον Ντάνη γνωρίσαμε πολύ μεγάλες στιγμές, καθώς μέσα σε δύο χρόνια ο σύλλογος βρέθηκε από τη Β ΕΚΑΣΚΕΜ στη Γ Εθνική.

Θεωρούμε περιττό να αναφέρουμε τις επιτυχίες και τα αγωνιστικά επιτεύγματα των δύο χρόνων, καθώς στο διάστημα αυτό η ομάδα μας είχε 51 νίκες και 14 ήττες, ενώ τη σεζόν 2018/2019 αγωνίστηκε στο final four του Κυπέλλου της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Με τη φιλοσοφία της διοίκησης δεν συνάδουν οι επιπόλαιες κινήσεις και οι αποφάσεις εν θερμώ, όμως θέτουμε πάνω απ όλα και από όλους την ομάδα και για το λόγο αυτό πιστεύουμε (η ιστορία θα μας κρίνει) πως στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, χρειάζεται ένα “ηλεκτροσόκ”.

Φίλε Ντάνη, είσαι ο κόουτς των μεγάλων επιτυχιών των Αετών Βέροιας και μιας που αναφερθήκαμε στην ιστορία, στην προκειμένη περίπτωση αυτή έγραψε.

Και έγραψε με μεγάλα γράμματα, γιατί οι Αετοί Βέροιας έγιναν πολύ γρήγορα γνωστοί και ονομαστοί στο πανελλήνιο και σίγουρα έχεις ένα μεγάλο μερίδιο.

Δίνουμε τη σκυτάλη λοιπόν στους παίκτες, οι οποίοι τέθηκαν ήδη προ των ευθυνών τους και είναι στο χέρι τους να κρατήσουν ψηλά το φρόνημα της ομάδας και να κάνουν αυτό που ξέρουν ώστε να πετύχει η ομάδα τον φετινό της στόχο.

Η σκυτάλη βεβαίως θα δοθεί και στον νέο προπονητή, ο οποίος θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ευχόμαστε στον Ντάνη Τυριακίδη πολλές και σημαντικές επιτυχίες στο μέλλον, τόσο στους αθλητικούς στίβους όσο και στους επιχειρηματικούς.