- ΜΠΑΣΚΕΤ
- Posted
- Διαβάστηκε 748 φορές
Προσπάθησε αλλά έχασε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ στην Ελευθερούπολη 86-74
Παρά τη φιλότιμη προσπάθεια, η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας δεν μπόρεσε να ακολουθήσει μέχρι τέλους το ρυθμό της πολύ πιο έμπειρης και πλήρους γηπεδούχου και υπέκυψε φυσιολογικά, αγωνιζόμενη χωρίς Σουτζοπουλο, Κανταρκο για ακόμα ένα ματς.
Οι παίκτες του Δημήτρη Γκίμα μετά από κάποιο σημείο φάνηκαν κουρασμένοι και δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στο αμυντικό κομμάτι μέχρι το τέλος. Η προσοχή όλων τώρα στρέφεται στο μεγάλο ματς του ερχόμενου Σαββάτου έναντι του Ολυμπιακού, το οποίο είναι το μεγαλύτερο ματς της μέχρι τώρα ιστορίας της ομάδας μας.
Δεκάλεπτα : 18-16, 48-34, 69-56, 86-74
Διαιτητές : Συμεωνίδης, Θεοδώρου και Τσιρτσιμάλης.
Ελευθερούπολη (Παπαδόπουλος): Μαραβέγιας, Μανοΐλοβιτς 22(2), Στυλίδης, Γοργόνης 5(1), Τσούτσος 19(3), Γκέλιος, Μοτσενίγος 14, Καραγιώργος, Σταμπουλής, Καμπουρίδης 15(1), Μπένας 6, Δεληγεώργης 5(1)
Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας): Τσούκας 4(1), Βάλλιος 3(1), Τσιακλαγκάνος, Ελευθεριάδης 15(1), Κοθράς 16(1), Παραπούρας 6(2), Φιλιππόπουλος 7, Ντρεκάλοβιτς 23(1)
Σχετικά Άρθρα
-
Σε δυσμενή θέση η Εθνική μετά την ήττα από την Ουκρανία (82-76) - Απομακρύνεται το MundoBasket! -
Στον Δήμαρχο Νάουσας ο Βασίλης Πουρλίδας πριν από το μεγάλο βήμα στις ΗΠΑ -
Αετοί Βέροιας: Παραμένει ο Γιάννης Προδρόμου! -
Υπογράφθηκε η σύμβαση για την κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου στην είσοδο της Βέροιας!



