Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Γκίμας: "Ήμασταν οι διάσημοι πουθεναδες"
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 658 φορές

Γκίμας: "Ήμασταν οι διάσημοι πουθεναδες"

Μετά το τέλος του αγώνα Φίλιππος Βέροιας – Αγρίνιο ο Δημήτρης Γκίμας δήλωσε στο filipposbc.gr:

“Τι είναι άραγε αυτό που κάνει μια παρέα όπως η δίκη μας να αντέχει ακόμη; Να παλεύει με τους τραυματισμούς δυο βασικών παικτών κι ενός ελπιδοφόρου μικρού.

Να αντιστέκεται, να πηγαίνει ενάντια σε προγνωστικά. Να κερδίζει κάπου κάπου παίζοντας καλό μπάσκετ. Παίζοντας με αυταπάρνηση ,παίζοντας με αξιοπρέπεια, όπως μου είπε και με συγκίνησε ένας καλός μου φίλος.
Στη φετινή Α2 σίγουρα ήμασταν μια ομάδα που ερχόταν απ το πουθενά. Ήμασταν οι διάσημοι πουθεναδες.

Σήμερα γίναμε εφτάψυχοι. Ο δρόμος όμως μακρύς. Θα χρειαστεί να γίνουμε πολυψυχοι για να καταφέρουμε κάτι. Όπως και να έχει όμως, όποιο κι αν είναι το τέλος, θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για ότι έχουμε καταφέρει όχι μόνο φέτος αλλά όλα τα τελευταία χρόνια.

Από τα πρόθυρα της απαξίωσης και της διάλυσης ξανά στην Α2. Ανταγωνιστικοί κι όχι κομπάρσοι. Σήμερα ο κόσμος ήταν δίπλα μας και μας βοήθησε. Θέλουμε όμως ακόμη περισσότερους να σταθούν δίπλα μας. Το αξίζει η διοίκηση μας, το αξίζουν και το χρειάζονται οι παίκτες μας.

Απομένουν δέκα παιχνίδια. Πέντε εδώ. Βοηθήστε μας να καταφέρουμε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία. Να επιβιώσουμε οι πουθεναδες. Να μείνει η ΒΕΡΟΙΑ στην Α2. Η ΠΙΣΤΗ ΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ.”

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS