ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 365 φορές

"Εορταστικά" φιλικά στο Βόλο το παιδικό τμήμα του Φιλίππου Βέροιας

Οι γιορτές βρήκαν τον Φίλιππο Βέροιας να περνάει ποιοτικό χρόνο εντός κι εκτός παρκέ σαν μια καλή μπασκετική οικογένεια.

Το διήμερο 28-29 Δεκεμβρίου, καλαθοσφαιριστές του παιδικού τμήματος της ομάδας ταξίδεψαν στον Βόλο συνοδεία του Χριστόφορου Κουρουζίδη για τη διεξαγωγή δύο φιλικών αναμετρήσεων. Λαμβάνοντας υπόψιν την περίοδο και τον προορισμό, ήταν μια καλή ευκαιρία για πνευματική ξεκούραση και σύσφιξη σχέσεων. Για τον λόγο αυτό, στην εκδρομή συμμετείχαν, επίσης, αρκετοί γονείς των παικτών και διοργανώθηκαν εξωαγωνιστικές δραστηριότητες στον γιορτινό Βόλο.

Αντίπαλοι της Βεροιώτικης ομάδας ήταν η Αθλητική Ένωση Βόλου Διμηνίου (ΑΕΒΔ) και η Νίκη Βόλου, με τις αναμετρήσεις να διεξάγονται στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας. Το βράδυ της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου (20:30) πραγματοποιήθηκε το φιλικό με την ΑΕΒΔ, ενώ την επόμενη μέρα (29/12, 14:00) ακολούθησε η αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου. Η παρουσία του Φιλίππου Βέροιας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον και τα συμπεράσματα είναι χρήσιμα, απέναντι σε δύο άγνωστες ομάδες, από την άποψη του ότι ο Φίλιππος δε τις αντιμετωπίζει στο ίδιο πρωτάθλημα και δεν υπήρχε η δυνατότητα μελέτης.

Το διήμερο στο Βόλο έφερε κοντά τόσο τους παίκτες μεταξύ τους, όσο και τους γονείς με την ομάδα, δημιουργώντας μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης!