ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 319 φορές

Τα νέα των τμημάτων υποδομών του Φιλίππου Βέροιας

Το απόλυτο των νικών πέτυχαν το Σάββατο (14/1) οι παιδικές ομάδες του Φιλίππου Βέροιας. Αντιστρόφως ανάλογη ήταν η κατάσταση του εφηβικού τμήματος, το οποίο γνώρισε την εκτός έδρας ήττα στο Κιλκίς.

ΕΦΗΒΟΙ ΚουΠα Κιλκίς 65-55 Φίλιππος Βέροιας

Ατύχησε και ηττήθηκε η εφηβική μας ομάδα στο Κιλκίς. Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Β’ φάσης στο εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ, ο Φίλιππος Βέροιας ταξίδεψε στο Κιλκίς για να αντιμετωπίσει την τοπική ΚουΠα στο ΔΑΚ Κιλκίς. Αν και το ξεκίνημα του παιχνιδιού βρήκε την ομάδα μας προηγείται στο σκορ, η κατάσταση δεν άργησε να ανατραπεί. Όπως και να έχει, οι παίκτες του Χριστόφορου Κουρουζίδη πάλεψαν, ωστόσο δεν κατάφεραν να φέρουν ξανά “τούμπα” την κατάσταση.

ΠΑΙΔΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας 21-71 Φίλιππος Βέροιας

Από την άλλη, εντυπωσιακή ήταν η παιδική ομάδα του ίδιου προπονητή, η οποία βρέθηκε στη γειτονική Πέλλα. Εκεί αντιμετώπισε τον Αριστοτέλη Σκύδρας στο ΔΑΚ της περιοχής για τη 12η αγωνιστική του Β’ ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος ΕΚΑΣΚΕΜ. Η διαφορά των 50 πόντων και το 71-21, μαρτυρούν την πολύ καλή απόδοση των νεαρών παικτών της ομάδας μας. Το σημαντικότερο της αναμέτρησης είναι ότι η ομάδα μας είχε έντεκα διαφορετικούς σκόρερ!

ΠΑΙΔΕΣ Φίλιππος Βέροιας 2 64-34 ΑΓΕ Πιερίας

Αντίστοιχα αποτελεσματική ήταν και η δεύτερη παιδική ομάδα. Οι Παίδες του Χρήστου Μπλατσιώτη φιλοξένησαν στο ΔΑΚ “Βικέλας” την ΑΓΕ Πιερίας για την 12η αγωνιστική του Α’ ομίλου του του παιδικού πρωταθλήματος ΕΚΑΣΚΕΜ. Η πρώτη περίοδος βρήκε τις ομάδες να παλεύουν “σώμα με σώμα”, αλλά με συνοπτικές διαδικασίες ο Φίλιππος πήρε σημαντικό πλεονέκτημα και έφτασε στην επικράτηση με 30 πόντους διαφορά. “On fire” ο Χατζόγλου, ο οποίος ευστόχησε σε επτά τρίποντα!

Τρεις παίκτες στην προπόνηση κλιμακίου

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023 στο ΔΑΚ ΜΕΛΙΚΗΣ, από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή υπεύθυνο Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.- Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. κ. ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟ, θα πραγματοποιηθεί προπόνηση κλιμακίου των παρακάτω αθλητών γεννημένων το έτος 2008. Από την ομάδα του Φιλίππου έχουν κληθεί οι Δούλαλας Γεώργιος, Καλαϊτζής Δημήτρης και Στεφάνου Κωνσταντίνος.