ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 593 φορές

Γκίμας: «Σημαντικό για εμάς το παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ.»

Μετά την λήξη του φιλικού αγώνα μπάσκετ μεταξύ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας και του Π.Α.Ο.Κ., που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (14/09) στο κατάμεστο Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας», οι προπονητές των δύο ομάδων Δημήτρης Γκίμας και Σούλης Μαρκόπουλος μίλησαν στους δημοσιογράφους.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Δημήτρης Γκίμας: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δεν έχω κανένα παράπονο από την προσπάθεια των παικτών μου. Έχουμε πολλά πράγματα να εντάξουμε στο παιχνίδι μας από εδώ και πέρα. Μας περιμένει ένας μήνας σκληρής δουλειάς. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν οι παίκτες μου, τον τρόπο συμπεριφοράς και πιστεύω ότι θα είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Ο Π.Α.Ο.Κ. μου άρεσε πάρα πολύ. Παίζει πάρα πολύ καλά στην άμυνα και τον διακρίνει η σοβαρότητα. Δεν αποσπάστηκε η συγκέντρωση του, ούτε χαλάρωσε, παρόλο που έπαιζε με μια ομάδα υποδεέστερη του και όταν αυτό συμβαίνει σε ένα φιλικό φανταστείτε τι θα γίνει στο πρωτάθλημα. Το προπονητικό team νομίζω ότι είναι εγγύηση για την καλή πορεία που θα κάνει ο Π.Α.Ο.Κ.».

Σούλης Μαρκόπουλος: «Έχουμε πάρα πολύ δουλειά ακόμη. Ο κόσμος μας πρέπει να έχει υπομονή. Είναι μια καινούργια ομάδα κα ώσπου να βρει τα «πατήματα» μέσα στο γήπεδο θα χρειαστεί πάρα πολύ δουλειά».