ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2445 φορές

Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ: "Έφυγε" ο Στέλιος Συμεωνίδης

Τη μάχη με τη ζωή έχασε ο Στέλιος Συμεωνίδης σε ηλικία 69 ετών. Ο εκλιπών αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το τελευταίο διάστημα και παρά τη μάχη που έδωσε, άφησε την τελευταία του πνοή. 

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από μια ανάρτηση που έκανε ο γιος του, Τόλης Συμεωνίδης, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου τον ευχαριστεί για όσα πρόσφερε σε εκείνον και την υπόλοιπη οικογένεια και ενημερώνει για την κηδεία του. 

 «Δεν ήσουν μόνο πατέρας. Ήσουν και φίλος και σύμβουλος και συνοδοιπόρος σε όλα τα επαγγελματικά μου βήματα. Πάλεψες σαν μαχητής για 2 ολόκληρους μήνες αλλά οι ατυχίες σε λύγισαν. Φεύγεις νωρίς πατέρα αλλά τουλάχιστον έζησες μια γεμάτη ζωή. Σε ευχαριστούμε για όλα! Η κηδεία θα γίνει αύριο στον Ιερό Ναό Δώδεκα Αποστόλων Πεύκων στις 11», έγραψε. 

Γεννημένος στις 12/12/1953, ο Στέλιος Συμεωνίδης υπήρξε διαιτητής για 27 χρόνια και διεθνής στα περισσότερα εξ αυτών, προτού εγκαταλείψει την ενεργό δράση το 2000. Διετέλεσε μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ αλλά και πρόεδρός της στην εποχή Βασιλακόπουλου ενώ υπήρξε και Δήμαρχος Πεύκων.

πηγή: metrosport.gr