- ΜΠΑΣΚΕΤ
- Posted
- Διαβάστηκε 1015 φορές
Το τρόπαιο του Δημήτρη Γκίμα στα χέρια του Φιλίππου Βέροιας! (φωτο)
Με μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση, ο Φίλιππος Βέροιας ήταν ο θριαμβευτής του 3ου Τουρνουά Μπάσκετ "Δημήτρης Γκίμας".
Αντίπαλος της Βεροιώτικης ομάδα στον Μεγάλο Τελικό της διοργάνωσης ήταν ο ΜΓΣ Γέφυρας, ο οποίος κατάφερε να αντισταθεί για κάτι παραπάνω από μια περίοδο στην κυριαρχία της αρμάδας του Ευθύμη Κοθρά.
Ήδη από το 2ο δεκάλεπτο, ο Φίλιππος Βέροιας είχε αγγίξει τη διψήφια διαφορά, την οποία τελικά εδραίωσε καθόλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση με +19 πόντους και το τελικό σκορ στο 74-55 υπέρ των «ερυθρόλευκων»!
Πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.
Τις απονομές πραγματοποίησε ο κ. Μιχάλης Τζαφερόπουλος, εκπροσωπώντας το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, το οποίο ήταν για ακόμη μια φορά στο πλευρό μας!
Φίλιππος Βέροιας (ΚΟΘΡΑΣ): ΜΕΛΑΔΙΑΝΟΣ 10 (2), ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ 11 (3), ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ 17 (2), ΛΑΖΑΡΗΣ 7, ΚΑΤΖΟΣ 13, ΜΠΕΝΑΣ 12 (1), ΠΟΛΥΜΕΝΗΣ, ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ.

ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ
Ο Πρωτέας Γρεβενών κατέκτησε την 3η θέση στο 3ο Τουρνουά Μπάσκετ "Δημήτρης Γκίμας".
Σε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι, με την κάθε ομάδα να έχει από ένα ημίχρονο, ο Πρωτέας ήταν αυτός που τελικά επιβλήθηκε των Αετών Βέροιας με 59-54 και κατέκτησε την 3η θέση στο Τουρνουά.
Σχετικά Άρθρα
-
ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2026: Τα αθλητικά "θαύματα" της Ημαθίας - Μην το χάσετε! -
Ανασκόπηση 2025: Το kerkidasport.gr θυμάται τις κορυφαίες αθλητικές στιγμές στην Ημαθία -
Στην 4η θέση του Handball Climax οι Παγκορασίδες του Φιλίππου Βέροιας -
Το μπάσκετ επιστρέφει στην καρδιά της Βέροιας με το 2ο «3on3 Toliopoulos Veria»







