ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 876 φορές

Κλείνει Λετονό "γίγαντα" ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Έτοιμη να συμπληρώσει και το τελευταίο κομμάτι του... πάζλ του ρόστερ της είναι η ομάδα μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.

Η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα βρίσκεται πολύ κοντά στην οριστικοποίηση της απόκτησης του Μάρτινς Αμπέλε. Του Λετονού "γίγαντα" των 2.13, ο οποίος προορίζεται για να "γεμίσει" τη ρακέτα και να ενισχύσει τη φροντ λάιν ενόψει του φετινού δύσκολου πρωταθλήματος της Α2.

Ο 24χρονος σέντερ μετέχει στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας και αναμένεται να αγωνιστεί και στο φιλικό της Παρασκευής (03/10) που θα δώσει ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ με τους Μαχητές Πευκών, στα πλαίσια του τουρνουά "Γεωργούδεια" που θα διεξαχθεί στον Λαγκαδά. 

Ο κόουτς Γκίμας έχει συγκεντρώσει πολύ θετικά στοιχεία για τον Αμπέλε, ο οποίος τα τελευταία έξι χρόνια αγωνίζεται στο Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα της Αμερικής. Πέρσι, με τη φανέλα του Φέρμοντ Στέιτ, είχε στο NCAA 2, κατά μέσο όρο σε 15 παιχνίδια, 6,5 πόντους, 5,3 ριμπ. με 59% στα δίπ. και 77% στις βολές.

Οι ιθύνοντες του ΦΙΛΙΠΠΟΥ έχουν κινήσει τια διαδικασίες για την έκδοση δελτίου στον Λετονό "πύργο" και εκτός δραματικού απροόπτου μέσα στις επόμενες ημέρες η μεταγραφή του θα πάρει και επίσημη μορφή.