ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 590 φορές

Χαμόγελα, υποσχέσεις και παιχνίδι στη φετινή βασιλόπιτα των Ακαδημιών του Φιλίππου Βέροιας (φώτο)

Ο καιρός ήταν σύμμαχος και δημιούργησε πολύ ωραίες συνθήκες στην καθιερωμένη ετήσια κοπή της βασιλόπιτας των Ακαδημιών του Φιλίππου Βέροιας για το έτος 2024.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου, στο Κλειστό “Άρης Γεωργιάδης” της Εληάς με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και γονέων του συλλόγου, που παρά τις απουσίες λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων, απέδειξε τη δυναμική που έχουν τα τμήματα υποδομής του Φιλίππου Βέροιας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Βέροιας, κ. Μιχάλη Τζαφερόπουλου, ο οποίος δεσμέυτηκε να εργαστεί σκληρά για τη βελτίωση κι ανάδειξη του αθλητισμού της περιοχής μας, με τον Πρόεδρο της ΔΕ, Ηλία Λαζό, να του απονέμει μια αναμνηστική πλακέτα.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο κ. Λαζός, ο οποίος μίλησε για το αναπτυξιακό πλάνο των Ακαδημιών και τα επιτεύγματά τους, με πιο πρόσφατο την ένταξή μας στο πρόγραμμα “Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ”.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν οι Κυριάκος Χατζόγλου, Κωνσταντίνος Στεφάνου, Στέφανος Κουρτσίδης, Δημήτρης Καλαϊτσίδης, Γιώργος Χονδροματίδης, Δημήτρης Σαμαράς, Κυριάκος Τσοπουρίδης, Ιωάννης-Γεώργιος Κολιός και Δούλαλας Γεώργιος για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις και τη συμμετοχή τους σε κλιμάκια της ΕΚΑΣΚΕΜ και της ΕΟΚ.

Ακολούθησε αγιασμός και κοπή της βασιλόπιτας από τον πατέρα Ναθαναήλ, ενώ στη συνέχεια μοιράστηκαν κεϊκάκια σε όλους τους αθλητές, με τέσσερις υπερτυχερούς να κερδίζουν από μία δωροεπιταγή για να την εξαργυρώσουν σε καταστήματα αθλητικών ειδών της πόλης μας.

Το μεσημέρι έκλεισε ιδανικά, με γονείς και παιδιά να ξεχύνονται στο ηλιόλουστο εξωτερικό γήπεδο της Εληάς και να διασκεδάζουν παίζοντας μπάσκετ! Ευχόμαστε καλή και επιτυχημένη χρονιά σε όλους!

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση...