ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 676 φορές

Έχασε το εντός έδρας αήττητο στο φινάλε της κανονικής περιόδου ο Φίλιππος Βέροιας!

Με ήττα (πρώτη φετινή εντός έδρας) έκλεισε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος για την 26η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της National League 1 έχασε με 57-79 από τον ΜΓΣ Γέφυρας.

Από το παιχνίδι, έλειψε η απαραίτητη συγκέντρωση για τους "ερυθρόλευκους", κάτι που εκμεταλλεύτηκε σε απόλυτο βαθμό η φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία ήθελε πάση θυσία τη νίκη για να καταφέρει να μπει στα play-off του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Γέφυρας ήταν αρκετά εύστοχη στο ξεκίνημα του αγώνα, κάτι που έβαζε εμπόδια στην προσπάθεια των παικτών του Ευθύμη Κοθρά να ελέγξουν το σκορ. Αυτό αποτυπώθηκε στον πίνακα του σκορ, με το ημίχρονο να βρίσκει τον Φίλιππο να κυνηγάει μια διαφορά 19 πόντων.

Ωστόσο, το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε με την ομάδα της Βέροιας αναποτελεσματική στην επίθεση και τη Γέφυρα να διευρύνει κι άλλο τη διαφορά, γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να ρισκάρει κόντρα σε μια ομάδα σαν τον Φίλιππο Βέροιας. Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον κόουτς Κοθρά να δίνει ευκαιρίες στους νεαρούς αθλητές της ομάδας κι αυτοί να μειώνουν τη διαφορά, φτάνοντας στο τελικό 57-79.

Η ήττα δεν είχε αντίκρισμα στον Φίλιππο, ο οποίος έχει εξασφαλίσει εδώ και δύο εβδομάδες την παρουσία του στη Γ’ φάση και θα έχει περίπου άλλες τόσες εβδομάδες να προετοιμαστεί για τον μεγάλο στόχο της ανόδου!

Φίλιππος Βέροιας 57-79 Γέφυρα

Διαιτητές: Μαραμής-Πράττος-Τούσης

Δεκάλεπτα: 13-24, 30-49, 38-65, 57-79

Φίλιππος Βέροιας (Κοθράς): Ελευθεριάδης 8(1), Αποστολίδης Α. 5(1), Ξενιτίδης 7(1), Κάτζος 4, Καραγιώργος 2, Λάζαρης 1, Μπένας 16(1), Μελαδιανός 14(1), Αμανατίδης, Αποστολίδης Ε., Φλιάτης.

ΜΓΣ Γέφυρας (Δαδάλας): Χρυσόπουλος 20(3), Καλαϊτζίδης 10(2), Φόρογλου 6(1), Σιώπης 8(2), Μαλανδρής 3, Στράτος 5, Λαμπρόπουλος, Τσιροπούλης, Δαριβιανάκης 3(1), Κελεσίδης 13(1), Παππάς 2, Βακουφτσής 9(1).