ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 525 φορές

Στο δρόμο της επιστροφής στα... σαλόνια ο Φίλιππος Βέροιας!

Στο δρόμο της επιστροφής στα... σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ βρίσκεται ο Φίλιππος Βέροιας, καθώς θα αγωνιστεί στα πλέι οφ της National League 1 με στόχο την άνοδο στην Elite League (Α2 Εθνική Κατηγορία)!

Σε ανάρτησή τους στα social media οι "ερυθρόλευκοι" αναφέρουν τα εξής:

Δευτεραθλητές στον 3ο όμιλο και εύκολα στη Γ' φάση των play-off! Ο δρόμος προς την κορυφή είναι μακρύς και δύσκολος, αλλά τον κάναμε να μοιάζει εύκολος. Παιχνίδι με παιχνίδι, φάση με φάση, βάζουμε μεθοδικά τις βάσεις για την επίτευξη του απώτερου σκοπού που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Elite League!!!

Καταφέραμε από νωρίς να εξασφαλίσουμε την είσοδό μας στα play-off, ενώ τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος "κλειδώσαμε" ΚΑΙ τη 2η θέση που δίνει την απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά και το πλεονέκτημα έδρας, την στιγμή που οι αντίπαλοί μας παίζανε μέχρι και το τελευταίο σουτ τις ελπίδες τους.

Από εδώ και πέρα, δεν υπάρχουν εύκολα... Ξεκινώντας από τη Γ' φάση με αντίπαλο τον νικητή του Λεύκιππος Ξάνθης-ΜΓΣ Γέφυρας, η ομάδα μας έχει τουλάχιστον πέντε "τελικούς" για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.

Όλοι μαζί σαν μια "γροθιά" αφήνουμε πίσω τα καλά και τα κακά της κανονικής περιόδου και παλεύουμε για το όνειρο από την αρχή. Το χρειάζεται η πόλη μας και ολόκληρος ο νομός!

Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των αναμετρήσεων... Μείνετε συντονισμένοι στο filipposbc.gr και στις επίσημες σελίδες μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.