ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 756 φορές

Με Χάρη Παπαγεωργίου και πολλές εκπλήξεις αποχαιρέτησε τη σεζόν ο Φίλιππος!

Άλλη μια υπέροχη χρονιά αποτελεί παρελθόν και αφήνει πίσω αμέτρητες ευχάριστες αναμνήσεις. Το 2023-24 ήταν η πιο επιτυχημένη σεζόν της τελευταίας δεκαετίας με τίτλους, διακρίσεις και νέα πράγματα που δείχνουν ότι το μέλλον προμηνύεται λαμπρό.

Ωστόσο, όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν και το ίδιο συνέβη και φέτος, με την τελετή λήξης των ακαδημιών. Αυτό που, όμως, ελπίζουμε και εργαζόμαστε να πετύχουμε είναι η φέτινή τελετή να μην είναι το τέλος κάτι μεγάλου, αλλά η αρχή κάτι ακόμη μεγαλύτερου.

Κι αυτό αποδεικνύεται από την παρουσία του θρυλικού καλαθοσφαιριστή, Χάρη Παπαγεωργίου, ο οποίος έκανε ξεχωριστή τη φετινή τελετή λήξης, τιμώντας μας με την παρουσία του. Αυτό που κρατάμε είναι τα λόγια του Προέδρου του Φιλίππου Βέροιας, Ηλία Λαζού, ο οποίος δήλωσε ότι Φίλιππος Βέροιας και ΚΑΕ Άρης θα έχουμε μια αμφίδρομη συνεργασία, με σκοπό την εξέλιξη του ελληνικού μπάσκετ και της ομάδας μας.

Όσον αφορά την εκδήλωση, δε θα μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα περισσότερο από την τελευταία παράσταση της σεζόν, με όλα τα τμήματα υποδομής να συγκεντρώνονται στο γήπεδο μπάσκετ “Άρης Γεωργιάδης” της Ελιάς, προκειμένου να γιορτάσουμε τη λήξη μιας ακόμη γεμάτης χρονιάς το απόγευμα της Τετάρτης, 19 Ιουνίου. Η ανταπόκριση των γονέων συγκινητική, αφού όπως και όλη τη χρονιά, έτσι και σήμερα βρέθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια στο πλευρό των παιδιών τους, χειροκροτώντας τους και μοιράστηκαν μαζί μια αξέχαστη εμπειρία.

Ξεκινήσαμε με μπόλικο παιχνίδι, το οποίο κράτησε για πάρα πολλή ώρα, και συνοδεύτηκε από δώρα σε τυχερούς αθλητές και βραβεία σε ικανούς που διακρίθηκαν στα σημερινά παιχνίδια.

Ευχαριστούμε θερμά τα καταστήματα αθλητικών ειδών Spot Team, Sport Mania, το κατάστημα οπτικών Lio Lios και τα καταστήματα ένδυσης United Color of Benetton για την προσφορά των δώρων που έκαναν χαρούμενους τους μικρούς μας αθλητές. 

Ακολούθησε η παρουσίαση του προπονητικού τιμ του συλλόγου, ομιλία του επίτιμου καλεσμένους Χάρη Παπαγεωργίου που παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον Αντιπρόεδρο της ομάδας Γιάννη Στεργίου, η αποχαιρεστήρια ομιλία του κ. Ηλία Λαζού και κλείσαμε με την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία, δίνοντας ραντεβού για τα τέλη του ερχόμενου Αυγούστου.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την τελετή λήξης για τη σεζόν 2023-24: