ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 600 φορές

Ο κόουτς Δημήτρης Βατός στον Άθλο Αλεξάνδρειας

Την ένταξη του Δημήτρη Βατού στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας, ανακοίνωσε ο Άθλος Αλεξάνδρειας.

Αναλυτικά:

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την προσθήκη του έμπειρου και καταξιωμένου προπονητή Δημήτρη Βατού στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας!!!

Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο του μπάσκετ έρχεται για να βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη των νεαρών παιχτών και στην οργάνωση της Ακαδημίας.

Ο Δημήτρης Βατός θα έχει σημαντικό ρόλο στην λειτουργία των τμημάτων μας και θα έχει άμεση συνεργασία με τον κόουτς Αγγέλη προσφέροντας την τεχνική του γνώση και εμπειρία για τη βελτίωση των δεξιοτήτων τους.

Η προσθήκη του στο δυναμικό μας είναι μια σημαντική κίνηση που αποδεικνύει τη δέσμευσή μας για την ανάπτυξη και εκπαίδευση των νέων παικτών.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η συνεργασία θα ενισχύσει την ομάδα μας και θα μας βοηθήσει να προσφέρουμε ακόμη καλύτερη εκπαίδευση και ευκαιρίες ανάπτυξης στους νέους αθλητές μας.

Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στα 40 χρόνια ενασχόλησης του με την προπονητική διατέλεσε μεταξύ άλλων προπονητής στις παρακάτω ομάδες:

?ΑΣ ΑΡΗΣ ( 5 έτη ) Ακαδημίες – Παιδικό – Εφηβικό – Γυναικείο-Ανδρικό ( Συνεργάτης της Α΄ομάδας )

?ΑΣ ΠΑΟΚ ( 7 έτη ) Ακαδημίες – Εφηβικό ( 2 πανελλήνια πρωταθλήματα ) – ΄Ιδρυση Γυναικείου -Ανδρικό ( Συνεργάτης των Αλεξανδρή, Σούμποτιτς, Φλεβαράκη )

?ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Εφηβικό – Ανδρικό Β΄Εθνική και Υπεύθυνος ακαδημιών

?ΛΕΎΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ : Υπεύθυνος Ακαδημιών

Από το 1984 έως το 2022 διετέλεσε προπονητής σε ομάδες Μπάσκετ (ανδρικές, γυναικείες, ακαδημίες της Κεντρικής Μακεδονίας)