ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 386 φορές

Φιλικό τεστ με Ηρακλή στο Ιβανώφειο για τον Φίλιππο Βέροιας (φώτο)

Σε υψηλούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Φιλίππου Βέροιας για τη νέα απαιτητική σεζόν στον 3ο όμιλο της National League 1. Στο πρόγραμμα έχουν μπει οι φιλικές αναμετρήσεις, με την ομάδα μας να ανεβάζει από νωρίς τον πήχη.

Το απόγευμα της Τετάρτης, 4 Σεπτεμβρίου 2024, ο Φίλιππος Βέροιας βρέθηκε στο Ιβανώφειο της Θεσσαλονίκης, όπου αντιμετώπισε τον Ηρακλή.

Κόντρα σε μία ομάδα που βρέθηκε ένα βήμα πριν τη Basket League, ενώ το ίδιο θα επιδιώξει και φέτος, ο Ευθύμης Κοθράς είχε την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις των αθλητών του σε υψηλό επίπεδο, ενόψει των δυνατών αναμετρήσεων που θα περιλαμβάνει η νέα σεζόν.

Απέναντι στο φαβορί της Elite League και έχοντας μόλις δύο εβδομάδες προετοιμασίας στην… πλάτη, ο Φίλιππος έδειξε καλά στοιχεία, με τον κόουτς Κοθρά να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας. Εκτός λόγω τραυματισμών έμειναν οι Σταμάτης Μπένας και Γιάννης Μελαδιανός.

Θυμίζουμε ότι το πρώτο τζάμπολ της σεζόν είνα προγραμματισμένο για τις 5 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον ΚΑΟΧ Ευρώπη στα Νέα Μουδανιά.

Τα δεκάλεπτα: 22-14, 44-30, 59-34, 75-53

Διαιτητές: Κοντογιάννης, Κωνσταντινέλης, Κασούμης

Ηρακλής (Aleksic): Σταμάτης 8, Παπαρέγκας 5(1), Μπινιάκου, Τσιακμάς 6(1), Kesar 19(1), Λιάπης, Καμπουρίδης 3, Malesevic 13, Καλόγηρος 11(2), Κώττας 4, Μαστρογιαννόπουλος 6.

Φίλιππος Βέροιας (Κοθράς): Καραγιώργος 5(1), Γκάτζος 11(3), Ελευθεριάδης 9, Κωστίκας 4, Παπαδόπουλος 3(1), Τεπετίδης 2, Ταζόπουλος 4, Πεχλιβανίδης 7(1), Κόκκαρης, Μαλανδρής 8(2), Δούλαλας

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση...