ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 223 φορές

Αετοί Βέροιας: Εμπειρία και δεδομένη ποιότητα με Γιάννη Ροδοστόγλου!

Στην ολοκλήρωσε μίας ακόμη μεταγραφής προχώρησαν οι Αετοί Βέροιας, αποκτώντας τον πολύπειρο γκαρντ Γιάννη Ροδοστόγλου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Διοίκηση του Κ.Σ. Αετοί Βέροιας με χαρά ανακοινώνει την ένταξη του Γιάννη Ροδοστόγλου στο ανδρικό τμήμα της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Γιάννης Ροδοστόγλου, 41 ετών πλέον, είναι ένας έμπειρος αθλητής που αγωνίζεται με επιτυχία στις θέσεις 2 και 3. Στην καριέρα του έχει συνδυάσει το όνομά του με σημαντικές επιτυχίες, έχοντας σημειώσει τρεις ανόδους από τη Β’ Εθνική στην Α2 κατηγορία, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε και στον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Αναγέννηση Πετραλώνων, ενώ στο πλούσιο βιογραφικό του περιλαμβάνονται συμμετοχές σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, ο Ιωνικός Ν.Φ., ο ΚΑΟΔ, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Πανερυθραϊκός, ο Πιερικός Αρχέλαος (τα τέσσερα τελευταία χρόνια) και πολλές άλλες, προσφέροντας σημαντική εμπειρία και ποιότητα στο παιχνίδι του.

Επιπλέον, οι νεότεροι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν αποδέκτες των γνώσεων και των εμπειριών του στη διάρκεια της πολυετούς παρουσίας του στο υψηλότερο επίπεδο, αποτελώντας πρότυπο για τη νέα γενιά.

Η οικογένεια των Αετών Βέροιας καλωσορίζει τον Γιάννη Ροδοστόγλου και του εύχεται υγεία, καλή συνεργασία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.