ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 300 φορές

Πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά ο Φίλιππος Βέροιας!

Την διοργάνωση στην πόλη της Βέροιας, της 1ης δράση του προγράμματος Empow3r Forw4rd by Stoiximan & Giannis Antetokounmpo, ανακοίνωσε η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:  

Ο FILIPPOS BC πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά και διοργανώνει στην πόλη μας την 1η δράση του προγράμματος Empow3r Forw4rd by Stoiximan & Giannis Antetokounmpo. Σκοπός της είναι η ενίσχυση και προστασία της Ψυχικής Υγείας Αθλητών, Γονέων και Προπονητών μέσω εισηγήσεων και ενημερωτικών συνεδριών από ειδικούς επαγγελματίες (www.empowerforward.gr)

Με την έναρξη, λοιπόν, της νέας αθλητικής σεζόν καλούμε όλους τους αθλητές/αθλήτριες 12-18 ετών και τους γονείς τους στον Πολυχώρο «Ελιά» το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024 (σύμφωνα με το πρόγραμμα), για μια πολύ ενδιαφέρουσα εισήγηση με θέμα: «Το Ψυχικό Σθένος στη Ζωή και τον Αθλητισμό» και Ομιλητή τον Δρ. Νικόλαο Γεωργιάδη.

Η εισήγηση αφορά στην ψυχολογική κατάσταση και προετοιμασία των νέων αθλητών, τόσο στο γήπεδο όσο και στη σχολική ζωή, στις σχέσεις μεταξύ αθλητών-προπονητών και στο ρόλο που παίζει ο γονέας στην αθλητική, και όχι μόνο, εξέλιξη του παιδιού του.

Η δράση συντονίζεται από την ΑΘΛΕΛΙΞΗ-Υπηρεσίες συμβουλευτικής νεαρών αθλητών και αθλητριών και από την ΕΥΧΕΡΕΙΑ-Υπηρεσίες ψυχικής υγείας.

Παρακαλούνται όλοι οι αθλητές/αθλήτριες γεννηθέντες από το 2007 ως και το 2012, όπως και οι γονείς τους, να παραβρεθούν στην ημερίδα.