ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 139 φορές

Έτοιμος ο Φίλιππος Βέροιας για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με ΚΑΟΔ

Μετρούν αντίστροφα οι ώρες για το πρώτο επίσημο τζάμπολ της σεζόν 2024-25 στο ΔΑΚ “Βικέλας” του Μακροχωρίου. Ο Φίλιππος Βέροιας υποδέχεται στις 17:00 του Σαββάτου, 12 Οκτωβρίου, τον ΚΑΟ Δράμας για την 2η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της National League 1.

Από νωρίς η διοργάνωση… έδειξε τα δόντια της και ο άκρως ανταγωνιστικός 3ος όμιλος φαίνεται ότι θα είναι ένα μακρύ ταξίδι. Μετά την ήττα της πρεμιέρας, το σύνολο του Ευθύμη Κοθρά ψάχνει τη νίκη για να “πατήσει γερά” ψυχολογικά και να συνεχίσει δυναμικά την πορεία του στο πρωτάθλημα με το βλέμμα πάντοτε στραμμένο προς τα ψηλά.

Το απόγευμα της Παρασκευής (11/10) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον σημαντικό αγώνα κόντρα στον ΚΑΟ Δράμας που αποτελεί και την… επίσημη παρουσίαση της ομάδας στο κοινό της Βέροιας.

Το καλοκαίρι η διοίκηση σε αγαστή συνεργασία με τον Ευθύμη Κοθρά δούλεψανε σκληρά για να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα κάνει περήφανη την πόλη της Βέροιας. Άπαντες ελπίζουν η προσπάθεια να βρει και φέτος ανταπόκριση και σαν μια γροθιά όλοι μαζί να πορευτούν ως το τέλος του ταξιδιού.

"Στηρίξτε τον Φίλιππο Βέροιας δίνοντας βροντερό “παρών” στο γήπεδο και αγοράζοντας το δικό σας διαρκείας: https://bit.ly/3Y5fbMz. Σας περιμένουμε Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, στις 17:00 στο ΔΑΚ “Βικέλας”, αναφέρει το μήνυμα των "ερυθρόλευκων".

Σ. Πεχλιβανίδης: “Ευελπιστούμε να πετύχουμε την πρώτη νίκη της σεζόν”

Όλα έτοιμα για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν στη National League 1, με τον Φίλιππο Βέροιας να υποδέχεται τον ΚΑΟ Δράμας.

Το απόγευμα του Σαββάτου (12/10, 17:00) ο Φίλιππος φιλοξενεί την ομάδα της Δράμας για την 2η αγωνιστική στον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος.

Για τον αγώνα μίλησε ο Σάββας Πεχλιβανίδης, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα μπορεί να πάρει την νίκη και μακροπρόθεσμα να πετύχει τους στόχους της.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε: