- ΜΠΑΣΚΕΤ
- Posted
- Διαβάστηκε 705 φορές
Νέος προπονητής των Αετών Βέροιας ο Κυριάκος Δαδαλάς
Τον αντικαταστάτη του Γιώργου Καραμουσαλίδη στον πάγκο της ομάδας, ανακοίνωσε η διοίκηση των Αετών Βέροιας.
Αναλυτικά:
Η διοίκηση των Αετών Βέροιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή Κυριάκο Δαδαλά. Ο Έλληνας τεχνικός, με σημαντική προϋπηρεσία σε ομάδες όπως η Ευκαρπία και η Γέφυρα, έρχεται να αναλάβει τα ηνία της ομάδας μας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Ο Κυριάκος Δαδαλάς έχει δείξει τη δυναμική του στον χώρο, αναλαμβάνοντας καθήκοντα πρώτου προπονητή στην Ευκαρπία τον Ιούλιο του 2022, μετά την αποχώρηση του Χρήστου Νίκου, με τον οποίο συνεργάστηκε στενά για αρκετά χρόνια. Η εμπιστοσύνη της διοίκησης της Ευκαρπίας στο πρόσωπό του ήταν εμφανής, καθώς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ανδρικού τμήματος, όπου ηγήθηκε με επαγγελματισμό και συνέπεια.
Τον Φεβρουάριο του 2024, ο Κυριάκος Δαδαλάς ανέλαβε τα ηνία της Γέφυρας, όπου ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, καθοδηγώντας την ομάδα με επιτυχία στους στόχους της.
Η διοίκηση των Αετών Βέροιας καλωσορίζει τον Κυριάκο Δαδαλά και του εύχεται καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα με την ομάδα μας. Είμαστε σίγουροι πως, με την εμπειρία και τις γνώσεις του, θα συμβάλλει καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων μας.
Καλή αρχή Κόουτς!
Σχετικά Άρθρα
-
Ανασκόπηση 2025: Το kerkidasport.gr θυμάται τις κορυφαίες αθλητικές στιγμές στην Ημαθία -
Το μπάσκετ επιστρέφει στην καρδιά της Βέροιας με το 2ο «3on3 Toliopoulos Veria» -
Ξεχωριστή εμπειρία για το Αθλητικό Κολλέγιο του Φιλίππου Βέροιας στο Nick Galis Hall -
Ενίσχυση με… βλέμμα στις Εθνικές κατηγορίες για τους Αετούς Βέροιας!







