ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 70 φορές

Πάλεψαν οι Νέοι του Φιλίππου Βέροιας αλλά ηττήθηκαν από τον ΓΑΣ Μελίκη

Την ήττα με 77-62 γνώρισαν οι Νέοι του Φίλιππου Βέροιας από τον ΓΑΣ Μελίκη, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ που διεξήχθη στο ΔΑΚ Μελίκης.

Σε έναν κλειστό, για περισσότερα από τρία δεκάλεπτα, αγώνα, η εμπειρία ήταν αυτή που “έγειρε την πλάστιγγα” του αγώνα προς την πλευρά των γηπεδούχων. Κόντρα σε ένα από τα φαβορί για την άνοδο, οι αθλητές του Θωμά Τούσα πραγματοποίησαν παλικαρίσια εμφάνιση, αλλά “λύγισαν” στην 4η περίοδο.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Γκογκίδης της Μελίκης με είκοσι επτά πόντους, με τον Δούλαλα (Φίλιππος Βέροιας) να ακολουθεί με είκοσι έναν και τον Πεϊμανίδη (Μελίκη) με δεκαεπτά.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τον Φίλιππο να κλείνει την περίοδο έχοντας προβάδισμα με βραχεία κεφαλή (21-22). Ανάλογη ήταν η εικόνα και του δεύτερου δεκάλεπτου, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ και τη Μελίκη ναι πηγαίνει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το υπέρ της 39-37.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το τρίτο με τη γηπεδούχο να βρίσκει περισσότερες λύσεις στην επίθεση, να πετυχαίνει 19 πόντους, ενώ η ομάδα μας σημείωσε 14, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 58-51.

Στο φινάλε, η ομάδα της Μελίκης κατάφερε με την εμπειρία της να υπερασπιστεί το προβάδισμά της και να διευρύνει το σκορ φτάνοντας στη νίκη με 77-62.

Διαιτητές: Μητώνας, Πρόιος.

Δεκάλεπτα: 21-22, 39-37, 58-51, 77-62.

ΓΑΣ Μελίκη (Λοτζανιώτης): Κυριακού, Σαββίδης Αχ., Καρκανιάς 8 (1), Αβραάμ 10 (2), Ιωσηφίδης 10 (2), Γκογκίδης 27 (1), Εσέρπογλου 4, Γιαντσιδιώτης 1, Λίκα, Πεϊμανίδης 17 (3), Λεονταράς.

Νέοι ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας (Τούσας): Κακαλές 6, Στεφάνου 3, Δούλαλας 21 (3), Προκοπίδης 9, Μπεσίνας 4, Χατζόγλου 2, Κεχαγιάς, Τσοπουρίδης 11, Χωματάς, Τασιόπουλος 4, Καραγιάννης 2.

Με στοιχεία από basketflix.gr