- ΜΠΑΣΚΕΤ
- Posted
- Διαβάστηκε 619 φορές
“Έσπασε το ρόδι” η ομάδα Νέων του Φιλίππου Βέροιας κόντρα στον Παναλμωπιακό!
Την πρώτη της ιστορική νίκη πέτυχε στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ η ομάδα Νέων του Φιλίππου Βέροιας, η οποία επιβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (18/1) του Παναλμωπιακού με 73-67 για την 13η αγωνιστική στον Β’ όμιλο του πρωταθλήματος.
Οι νεαροί αθλητές του Θωμά Τούσα που μετρούν τις δυνάμεις τους κόντρα στις ανδρικές ομάδες της ΕΚΑΣΚΕΜ, έφτασαν στην πρώτη τους νίκη, η οποία χρειάστηκε χαρακτήρα και δυναμισμό για να ανατραπούν οι εις βάρος τους διαφορές, αλλά και να επιβληθούνε στα κρίσιμα σημεία!
Ο αγώνας κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου αφενός ο Φίλιππος Βέροιας κλήθηκε να ανατρέψει το εις βάρους του 42-36 και αφετέρου να κυριαρχήσει στο τελευταίο δεκάλεπτο μην αφήνοντας περιθώρια αντρίδρασης στην ομάδα της Πέλλας, φτάνοντας στη σπουδαία νίκη με 73-67!
Τα δεκάλεπτα: 13-13, 36-42, 55-60, 73-67.
Φίλιππος Βέροιας (Τούσας): Δούλαλας 29 (1), Καραγιάννης 2, Τασιόπουλος 16 (2), Στεφάνου 9 (2), Κακαλές 7 (2), Μπεσίνας 6 (2), Προκοπίδης 4, Μπούσμαλης, Χωματάς, Σταυρακίδης, Κεχαγιάς, Κουρτζίδης.
Σχετικά Άρθρα
-
Άνετη νίκη για τις γυναίκες του Φιλίππου Βέροιας απέναντι στην Άρτα -
Κατάθεση ψυχής και μεγάλη νίκη για τον Φίλιππο στην παράταση επί του Αριστοτέλη -
Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ: Νίκες για Ζαφειράκη, Αετούς και ΑΟΚ στο φινάλε του πρώτου γύρου -
Με στόχο την τρίτη σερί νίκη ο Φίλιππος Βέροιας υποδέχεται τον Αριστοτέλη Φλώρινας