Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δύσκολη αποστολή στο Λαύριο για τον ΦΙΛΙΠΠΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 889 φορές

Δύσκολη αποστολή στο Λαύριο για τον ΦΙΛΙΠΠΟ

Στην Αθήνα ταξιδεύει η ομάδα μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας όπου το Σάββατο 29/11 θα αντιμετωπίσει στο Λαύριο την ομώνυμη ομάδα στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17.00 και διαιτητές ορίστηκαν οι Παντελίδης-Χαλαμπαλάκης και Μακρής.

Ο Δημήτρης Γκίμας δήλωσε για το συγκεκριμένο παιχνίδι: «Το Λαύριο είναι αυτή τη στιγμή η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Αυτός ο εκτός έδρας αγώνας αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για την ομάδα μας που προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες. Πρέπει λοιπόν να αντιδράσουμε σας άνδρες και να δείξουμε όλοι τον χαρακτήρα και την υπερηφάνεια μας. Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα και στην ψυχολογία μας και στον περιορισμό των λαθών μας που δεν είναι και λίγα. Είμαστε ζωντανοί και συνεχίζουμε τον αγώνα για την παραμονή που θα είναι μακρύς και επίμονος».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS