ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 598 φορές

Κρίσιμο ματς για τον ΦΙΛΙΠΠΟ με Ο.Φ.Η.

Ξεκίνημα του δεύτερου γύρου στην Α2 κατηγορία μπάσκετ το Σάββατο (31/01) και ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας υποδέχεται στο Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» τον Ο.Φ.Η σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα και την επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17.00 και διαιτητές ορίστηκαν οι κύριοι Γεωργιάδης, Παγώνης και Τζιοπάνος.

Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο προπονητής των "ερυθρόλεκυων" Δημήτρης Γκίμας δήλωσε στο filippobc.gr τα εξής:

«Έχουμε μπροστά μας έναν από τους κρισιμότερους αγώνες της χρονιάς. Παρά τους τραυματισμούς που κι αυτή την εβδομάδα δε μας άφησαν να δουλέψουμε όπως θα θέλαμε, αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας που δίνουν ότι περισσότερο μπορούν σε κάθε προπόνηση όπως έκαναν και το περασμένο Σάββατο απέναντι στην δυνατή ομάδα του Παγκράτιου. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι δύσκολο και γι’ αυτό ζητάμε απ’ τον κόσμο να μην να δώσει το δυναμικό παρόν και να μην απογοητεύεται.

Πρέπει ο κόσμος με την παρουσία του να βοηθήσει την ομάδα να μείνει στην Α2. Ειδικά οι φίλοι του μπάσκετ, που χρόνια τώρα ζούσαν με το όνειρο της Α2, πρέπει να στηρίξουν την ομάδα μέχρι τέλους στην κρισιμότερη σαιζόν των τελευταίων χρόνων. Άλλωστε έπειτα από μια τέτοια περιπετειώδη χρονιά το 2007 ξεκίνησε η ανάκαμψη και η πορεία προς την Α2. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και τώρα, αρκεί να μην εγκαταλειφθεί η προσπάθεια».