ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1099 φορές

Επιβεβαίωση kerkidasport: Στον πάγκο του ΝΠΣ Βέροια ο Πολλαετίδης!

Με τον καλύτερο τρόπο επιβεβαιώθηκε το χθεσινό ρεπορτάζ του kerkidasport.gr που "φωτογράφιζε" τον Γιάννη Πολλαετίδη ως τον αντικαταστάτη του Αντώνη Παπατζίκου στον πάγκο του ΝΠΣ Βέροια!

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον 49χρονο τεχνικό, μας επιβεβαίωσε την συμφωνία του με τους "κυανέρυθρους" (μάταια περιμένουμε κάποια ανακοίνωση από το ΝΠΣ για την πρόσληψη του νέου τεχνικού ή για την λύση της συνεργασίας με τον προηγούμενο!!!), ενώ τόνισε ότι εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας στο Κυριακάτικο δύσκολο ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Σήμερα το απόγευμα θα βρεθεί για πρώτη φορά στην προπόνηση της ομάδας για να γνωρίσει και να προπονήσει τους νέους παίκτες του.

Ο Πολλαετίδης διαθέτει δίπλωμα «UEFA Pro» και μέχρι πέρσι ήταν άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Τυριακίδη στον πάγκο του Αλμωπού Αριδαίας, ενώ φέτος αν συνέχιζε στο πρωτάθλημα της SL2 η γειτονική ομάδα, θα αναλάμβανε ως πρώτος.

Έχει εργαστεί στο παρελθόν, ως πρώτος προπονητής σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Τρίγλια και Αιολικό, ενώ ως συνεργάτης άλλων προπονητών σε Δόξα Δράμας, Ιωνικό, Αστέρα Βλαχιώτη και Ηρόδοτο.