ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1806 φορές

Το σχόλιο του Κ. Κατσώνη για το ΒΕΡΟΙΑ-Λεβαδειακός

Το kerkidasport.gr εγκαινιάζει μια νέα συνεργασία, καθώς από σήμερα και κάθε Δευτέρα θα φιλοξενεί τις απόψεις του παλαίμαχου άσου της «Βασίλισσας του βορρά» και νυν προπονητή του Άτλαντα Ζερβοχωρίου, Κώστα Κατσώνη.

Ο 55χρονος τεχνικός στο παρελθόν έχει καθίσει και στον πάγκο της ΒΕΡΟΙΑΣ, ενώ υπήρξε προπονητής των τμημάτων υποδομής των «κυανέρυθρων» επί προεδρίας Βασίλη Τσαμήτρου.

Ο κ. Κατσώνης, που είναι γνωστός για την ευθύτητα του χαρακτήρα του, θα αναλύει τους αγώνες που δίνει η ιστορική ομάδα στο πρωτάθλημα της Super League χωρίς να… μασάει τα λόγια του και αυτό είναι κάτι που κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσες τις απόψεις του.

Αναλυτικά τα όσα είπε για το χθεσινό ματς:

«Το παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Λεβαδειακό είχε δύο διαφορετικά προφίλ από πλευράς απόδοσης και τακτικής.

Στο πρώτο ημίχρονο οι τρεις αμυντικογενείς χαφ στον χώρο του κέντρου δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις, με αποτέλεσμα η ΒΕΡΟΙΑ να απειλήσει μόνο από στημένα.

Το άγχος και η νευρικότητα έδωσαν το δικαίωμα στον αντίπαλο να σκοράρει από λάθος αμυντικής τακτικής και να χάσει 2 τετ-α-τετ.

Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές του πολύ καλού σε θέματα τακτικής και κοουτσαρίσματος Ντόστανιτς, έδωσαν ταχύτητα στην ομάδα, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει πολλές φάσεις και να πάρει τελικά την πολύτιμη νίκη.

Μετά από 15 ημέρες με το νέο προπονητή στον πάγκο, βλέπουμε μια ΒΕΡΟΙΑ με περισσότερη ενέργεια μέσα στο γήπεδο, έχοντας πολύ καλή τακτική και άριστη φυσική κατάσταση.

Αν ο Ντόστανιτς παραμείνει στον πάγκο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και η ομάδα ενισχυθεί κυρίως μεσοεπιθετικά, πιστεύω ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία».