- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 2097 φορές
Ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τα χρώματα της "Βασίλισσας"
Στην Ισπανία θα επιστρέψει ο Ιβάν Μαλόν. Μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας στην Βέροια, ο Ισπανός αμυντικός έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό το τελευταίο του ματς με τα χρώματα της “Βασίλισσας” και τις επόμενες ημέρες θα επιστρέψει στην πατρίδα του.
“Έχει ένα προσωπικό πρόβλημα και ζήτησε να φύγει” είπε ο προπονητής της Βέροιας Τόλης Τερζής μετά τις δηλώσεις του και ευχαρίστησε τον Μαλόν για την προσφορά του.
Σίγουρα η αποχώρηση του Μαλόν αποτελεί πλήγμα για τη "Βασίλισσα", αφού τα τελευταία χρόνια αποτελούσε το βασικό δεξιό οπισθοφύλακά της.
Σχετικά Άρθρα
-
Super League: Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής και η βαθμολογία -
Α' ΕΠΣΗ - Πανόραμα 7ης αγωνιστικής: «Χάρτινες» έδρες, μοιρασιά στο ντέρμπι κορυφής και… φωτιά στο ρετιρέ -
Πίσω από τη νίκη-θρίλερ: Όσα δεν έπιασε η κάμερα στο Βέροια – Εορδαϊκός -
Τα "κανόνια" της Α' ΕΠΣΗ: Στην κορυφή ο Γ. Κίτσας, σε απόσταση βολής ο Βασίλτσης – Αναλυτικά οι σκόρερ



