- Γ' ΕΘΝΙΚΗ
- Posted
- Διαβάστηκε 1184 φορές
Ξεκίνησε η προετοιμασία της ΝΑΟΥΣΑΣ (Στις 17/9 ησέντρα της Γ΄)
Ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης (26-7) στις εγκαταστάσεις του Δημ. Σταδίου Νάουσας η προετοιμασία του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ υπό τις οδηγίες του προπονητή Δημήτρη Χριστοφορίδη και των συνεργατών του, Γιώργου Σγούρδα και Αντώνη Πολύζου.
Τις προηγούμενες ημέρες έγιναν οι καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ των ποδοσφαιριστών, ενώ το πρόγραμμα της προετοιμασίες περιλαμβάνει καθημερινές διπλές προπονήσεις με έμφαση στη φυσική κατάσταση, την ενδυνάμωση και την ταχυδύναμη.
Στις προπονήσεις συμμετέχουν μαζί με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ροστερ της ομάδας και ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν επιλεγεί από τα δοκιμαστικά της περασμένης εβδομάδας, προκειμένου το τεχνικό επιτελείο να διαμορφώσει καλύτερη εικόνα για τη δυνατότητα να ενταχθούν και επίσημα στην ομάδα.
Επίσης, συνεχίζονται οι επαφές και η διερεύνηση για ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν την ομάδα σε συγκεκριμένες θέσεις, ώστε σύντομα να ολοκληρωθεί το ροστερ της νέας περιόδου. Ακόμη, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ομάδας, τον ερχόμενο μήνα θα δοθούν και φιλικοί αγώνες προετοιμασίες ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, το οποίο όπως ανακοινώθηκε από τη σχετική προκήρυξη της Ε.Π.Ο. θα ξεκινήσει την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.
Σχετικά Άρθρα
-
Με το βλέμμα στο ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γιάννινα η «Βασίλισσα» – Το ρεπορτάζ της προετοιμασίας -
Β' ΕΠΣΗ (3η αγ.): Αήττητο δίδυμο στην κορυφή, ευρείες νίκες και αριθμοί – Όσα έγιναν στα γήπεδα -
Super League 2: Πανόραμα 6ης αγωνιστικής, βαθμολογία και το πρόγραμμα της επόμενης -
Δημοτικό Στάδιο Νάουσας: Προβληματισμός για τον νέο χλοοτάπητα και βελτιωτικές κινήσεις



