- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1624 φορές
ΒΕΡΟΙΑ: Δύο επιστροφές ενόψει Καλλονής
Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες συνεχίστηκε η προετοιμασία της «Βασίλισσας του βορρά» ενόψει του καθοριστικού εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας με την ΑΕΛ Καλλονής.
Ο τεχνικός της ομάδας Ράτκο Ντόστανιτς είδε με ικανοποίηση τον Σισοκό να προπονείται κανονικά μιας και ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν, ενώ στα ευχάριστα για τον Σέρβο τεχνικό ήταν και η επιστροφή του Μπεν από τις Κομόρες, όπου αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα της χώρας του στο φιλικό παιχνίδι με την Μπουρκίνα Φάσο.
Στον αντίποδα δεν προπονήθηκαν ούτε και σήμερα οι Αποστολόπουλος και Μάνος, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και δεν υπολογίζονται για το ματς με την ομάδα της Λέσβου.
Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, η αποστολή των «κυανέρυθρων» θα αναχωρήσει το Σάββατο για την πρωτεύουσα (μετά την πρωινή προπόνηση), ώστε να έχει μία επιπλέον ημέρα ξεκούρασης.
Σχετικά Άρθρα
-
Β’ ΕΠΣΗ: Ο Άχθος Αρούρης πήρε το ντέρμπι στο Κλειδί – Δείτε φωτορεπορτάζ -
Γ' Εθνική: Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής – Όλα τα αποτελέσματα των 10 ομίλων -
Β’ ΕΠΣΗ: Ασταμάτητοι Άχθος Αρούρης και Λυκογιάννη – "Πάρτι" για Βέροια Β’ και Λιανοβέργι! -
Νέα προσθήκη με τον Αρμάντο Ντομπρόζι για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας



