- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1913 φορές
Τι δήλωσε ο Γεωργιάδης στην πρώτη του προπόνηση με τη ΒΕΡΟΙΑ (video)
Το νέο τους προπονητή Κώστα Γεωργιάδη, παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας η διοίκηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, το μεσημέρι της Δευτέρας (25/11) το γήπεδο του Ταγαροχωρίου.
Παρόντες ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Στέφανος Αποστολίδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος Αχιλλέας Μπίκας, ο Γενικός Αρχηγός Νίκος Νούλας και ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Μεταξάς, οι οποίοι ζήτησαν από τους παίκτες να είναι προσηλωμένοι στις καθημερινές αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, τονίζοντας ότι η διοίκηση θα βρίσκεται πάντα κοντά τους.
Παράλληλα, επισήμαναν πως η πρόσληψη του Κώστα Γεωργιάδη είναι μια βέβαιη και σίγουρη επιλογή που θα δώσει στη "Βασίλισσα" όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτούνται για την υλοποίηση των στόχων της.
Από την δική του πλευρά ο 39χρονος προπονητής Κώστας Γεωργιάδης ζήτησε από τους παίκτες να καταβάλλουν συνεχείς προσπάθειες για την αρτιότερη εκπαίδευσή τους και με την δική τους παρουσία στους αγώνες οι φίλαθλοι θα χαρούν τις επιτυχίες που θέλουμε όλοι.
Στην συνέχεια ακολούθησε η προπόνηση κάτω από συνεχή βροχή στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα όσα δήλωσε ο νέος τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ:
Πληροφορίες και βίντεο από 24oresimathia.gr
Σχετικά Άρθρα
-
Μακεδονικός Σιάτιστας - Βέροια 3-1: Τι δήλωσαν οι προπονητές μετά τη λήξη του φιλικού -
Μακεδονικός Σιάτιστας – Βέροια 3-1: Ήττα σε τεστ δοκιμών και ευκαιριών για τους "μικρούς" -
Η Νάουσα υποδέχεται απόψε τον Πανεδεσσαϊκό στο Δημοτικό στάδιο σε φιλικό ματς με ελεύθερη είσοδο -
ΑΕ Αλεξάνδρειας: Διπλή ενίσχυση με Sajad Albobaledi και Αντώνη Βουδούρη



