- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 1147 φορές
"Ποδαρικό" στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας
Το Σάββατο 4 Ιανουάριου θα γίνει το... ποδαρικό της νέας χρονιάς στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας, με αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.
Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας έχει φαινομενικά εύκολο έργο καθώς υποδέχεται τη Μελίκη, όπως και το δεύτερο Ροδοχώρι που φιλοξενεί το Παλαιοχώρι.
Πιο δύσκολη αποστολή έχει η Νάουσα, η οποία αγωνίζεται εντός έδρας κόντρα στον πάντα υπολογίσιμο Κοπανό, ενώ το Πλατύ πηγαίνει στη Ραχιά για να κοντραριστεί με τη νεανική ΑΕΠ Βέροιας.
Στην Αγία Μαρίνα ο τοπικός Μ. Αλέξανδρος με νέο τεχνικό στον πάγκο του τον Τάκη Τσακαλίδη, θα υποδεχτεί τον δυνατό φέτος Αχιλλέα Νάουσας, ενώ στη Χαρίεσσα η ΑΕΧ θα φιλοξενήσει την Κουλούρα.
Αμφίρροπη αναμένεται η αναμέτρηση του Τριπόταμου με το Μακροχώρι, ενώ τέλος ο Σταυρός θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό Νάουσας.
Α' ΕΠΣΗ - 17η αγωνιστική
Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 (15:00)
Χαρίεσσα - Κουλούρα
ΠΑΟΚ Αλεξ. - Μελίκη
Σταυρός - Ολυμπιακός Ν.
Νάουσα - Κοπανός
Αγ. Μαρίνα - Αχιλλέας Ν.
Τριπόταμος - Μακροχώρι
Ροδοχώρι - Παλαιοχώρι
ΑΕΠ Βέροιας - Πλατύ
Σχετικά Άρθρα
-
Τελειώνει από τον πάγκο του ΦΑΣ Νάουσα ο Κώστας Συριτούδης – Ποιος θα είναι ο διάδοχος -
Απίστευτο σκηνικό: Ο Νέστος Χρυσούπολης έπαιξε... με φανέλες της ΑΕΛ! -
«Δεν είστε απλά ο κόσμος μας, είστε η ψυχή μας!»: Η υπόκλιση της Βέροιας στους φιλάθλους της -
Βέροια: Ο Νικόλαος Τσιαμήτρος το νέο «Gold Member» της «Βασίλισσας»



