- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 935 φορές
Μαρσέλο Πέντα: «Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο»
Μιλώντας για το κρίσιμο ματς της Κυριακής (19/1) στην Τρίγλια, ο Αργεντινός μέσος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Μαρσέλο Πέντα σημείωσε:
«Η Τρίγλια έχει καλούς παίκτες και αν τους αφήσεις χώρο μπορούν να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Εμείς πρέπει την Κυριακή να βγάλουμε στο γήπεδο όλα όσα δουλέψαμε στην προπόνηση αυτή την εβδομάδα».
Αναφορικά με την συνέχεια του πρωταθλήματος, ο μέσος της Βέροιας υπογράμμισε: «Ο στόχος μας είναι να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά, σαν τελικό. Ο επόμενος στόχος μας θα είναι το επόμενο ματς και έτσι θα πάμε ως το τέλος, βήμα - βήμα. Δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμη. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Το ότι είμαστε ψηλά στην βαθμολογία μας επιτρέπει να παίζουμε πιο ελεύθερα. Αν ήμασταν πίσω στην βαθμολογία θα είχαμε πίεση».
Σχετικά Άρθρα
-
Ανακοινώνει δύο νέες προσθήκες στο ρόστερ η "Βασίλισσα"! -
Τα αποτελέσματα του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας και οι ομάδες που προκρίθηκαν -
Βέροια - Πανεδεσσαϊκός 2-1: Τι δήλωσαν Αργυρίου και Δουλκεριδης μετά το τέλος του αγώνα -
Μέγας Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας: Ολοκλήρωσε την ηχηρή μεταγραφή με τον Νιγηριανό Τζούλιους!



