- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1016 φορές
Δικαίωση Ν. Γεωργιάδη εις βάρος του Απόλλωνα Πόντου
Οφειλές στο Νίκο Γεωργιάδη έχει ο Απόλλων Πόντου και θα πρέπει να τον ξεχρεώσει, όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης (17/6) το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.
Οι Πόντιοι, λοιπόν, θα πρέπει να δώσουν κάτι περισσότερο από 11.000 ευρώ στον έμπειρο δεξιό μπακ, που αγωνίζεται στη ΒΕΡΟΙΑ.
Η ανακοίνωση:
«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
- Απορρίπτει την έφεση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Γεωργακόπουλου του Λάμπρου κατά της ΠΑΕ Κασσιόπη και της υπ΄αριθμ. 167/2020 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ.
- Δέχεται την έφεση του ποδοσφαιριστή Νικολάου Γεωργιάδη του Κοσμά κατά της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου και της 168/2020 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ. Εξαφανίζει την υπ’ αριθ. 168/2020 απόφαση της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ. Κρατεί και δικάζει την από 08/01/2020 προσφυγή του εκκαλούντος. Δέχεται εν μέρει την προσφυγή. Υποχρεώνει την καθής η προσφυγή να καταβάλει στον προσφεύγοντα το ποσό των 11.315,25 ευρώ, νομιμοτόκως από την επίδοση της προσφυγής και μέχρι την πλήρη εξόφληση».
Σχετικά Άρθρα
-
Γ’ Εθνική: Δοκιμασία κορυφής για τη Βέροια στην Καστοριά, «μάχη» αποδείξεων για τη Νάουσα με τον ΠΑΣ -
Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας: Ολοκλήρωσε το «μπαμ» με τον 24χρονο μέσο Οπιγέμι -
Β’ ΕΠΣΗ: Ντέρμπι σε Λυκογιάννη και Νάουσα – Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής -
Γ’ Εθνική: Δυνατό «ζέσταμα» το Σάββατο με γκολ και εκπλήξεις πριν τα μεγάλα ματς της Κυριακής



