- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 1095 φορές
Ολοκληρώθηκε η Β' Φάση της Σχολής Προπονητών UEFA C στην Ημαθία (φωτο)
Ολοκληρώθηκε σήμερα η Β/ Φάση της Σχολής Προπονητών UEFA C που διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην περιοχή της Ημαθίας, υπό τους αυστηρούς κανόνες που έχει θέσει η Πολιτεία, στο πλαίσιο της καταπολέμησης της πανδημίας του κορωνοιου COVID-19.

Σήμερα εξετάστηκαν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι προπονητές στο πρακτικό σκέλος, υπό την εποπτεία πάντοτε των εκπαιδευτών της ΕΠΟ κ.κ. Γιάννη Γκίση και Θωμά Μεταξά. Οι υποψήφιοι προπονητές εξετάστηκαν σε διαφορά θέματα, με τις εργασίες να ολοκληρώνονται αργά το απόγευμα στο Ενωσιακό Γήπεδο των Παλατιτσίων.

Άπαντες έμειναν ικανοποιημένοι από το επίπεδο της σχολής, η οποία, όπως δήλωσαν και οι ίδιοι οι εκπαιδευτές, αναμένεται να αποτελέσει τον οδηγό της ομοσπονδίας για το πώς θα πρέπει να διεξάγονται παρόμοια γεγονότα στη νέα εποχή μετά τον κορωνοιο.

Τα αποτελέσματα των εξεταζόμενων προπονητών θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το εξεταστικό σκέλος, που αφορά τους υπόλοιπους υποψήφιους, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρόν το διήμερο που μας περασε στα Παλατίτσια, θα πραγματοποιηθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στα τέλη του καλοκαιριού.

Σχετικά Άρθρα
-
Γ’ Εθνική: Δοκιμασία κορυφής για τη Βέροια στην Καστοριά, «μάχη» αποδείξεων για τη Νάουσα με τον ΠΑΣ -
Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας: Ολοκλήρωσε το «μπαμ» με τον 24χρονο μέσο Οπιγέμι -
Β’ ΕΠΣΗ: Ντέρμπι σε Λυκογιάννη και Νάουσα – Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής -
Γ’ Εθνική: Δυνατό «ζέσταμα» το Σάββατο με γκολ και εκπλήξεις πριν τα μεγάλα ματς της Κυριακής



